JULKALENDER!!!

TJABA TJENA HALLÅ BROTHERS!!! Måste nu medela er att vi har två hela följare på bloglovin, haha :D de går ju bara uppåt!!! Men faktist, nu måste jag ju göra nåt här va. Sitter å tittar på Kik butovski eller nåt (hur stavas det????). fet med kul jao. Igår var vi och bowlade. På idrottsdagen. Det var otroligt ansträngande. Absolut. De bara rann svett hela tiden. Men nu ska jag sitta och klaga lite granna här vad för det känns som om det bara är jag som uppdaterar den är skiten. AAAAAAAAAAAGH!!! Men victoria tog massa foton när jag satte strike efter strike efter strike, haha. FET MED SKILLS. Jag fick 167 poäng sammanlagt på 3,5 rundor. Vad duktig.





Och jag fick min belöning, mamma kom hem med en julkalender till mig och en till da sistah. Bättre sent än aldrig, eller hur?? Dessutom så fick jag ju hela 6 bitar gammal plast som ska likna choklad istället för bra en bit!!! :D :D Men aja, måste nog avsluta snart. För jag har ett liv... ironiskt... SLUT.
/Güzen

P.S. VICTORIA DU FÅR LÄGGA UPP BILDER NU FAST JAG PUBLICERAR NU SÅ DU FÅR ÄNDRA SEN :P

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kolla gärna in julkalendern på min blogg! Spännande tävlingar varje dag fram till julafton! :) Tryck här ---> http://iisabellaeriksson.blogg.se/2011/december/lucka-6.html#comment för att komma till dagens lucka!

2011-12-06 @ 18:42:47
Postat av: Doriz

Är inte jätteintresserad av att vinna en mass schtuffs, men om du följer vår blogg kan vi följa din. Deal?

2011-12-11 @ 19:53:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus