Dagens ungdom...

Ja, här kommer ett annat patetiskt inlägg bara någon timme (om ens det) efter det senaste. Men jag har inget annat att göra, så varför inte? Bloggen är ändå inte populär, så ingen risk att skämma bort sig. Jag vet att man ska satsa på kvalitet hellre än kvantitet, men det här blir ett undantag. Så, här kommer lite "freewriting" av den store Dr. Schnupfen.

Just nu sitter jag som sagt hemma och har lite. tråkigt. Jag hoppas vid gud att nån bra tvserie eller film går på Tv, annars kommer jag inte överleva. I skolan såg vi en film, som ni säkert redan hört talas om, vid namn "This is Englad". Det är väl en bra film, bra skådisar och ett sånt där djup som alla gubbar pratar om. Men den är också hemsk. I en scen blev en svart man brutalt misshandlad av en "skinnskalle" och bliden vill inte släppa från näthinnan. Jag vill inte vara sntimental eller något, men just det där kände jag var värt att skriva om.

Annars har int så mycket hänt på fritiden. Vi spelade som sagt alfapet på medborgarplatsens bibliotek och Oscar vann. Vi körde en speciell variant, där varje spelare tillåts ett fusk var, i form av ett ord som inte "finns". Victorias var bira, Oscars var smekfis, Alice lade tjära (inget konstigt i sig, förutom att det krockade med fyra andra ord) och jag, som den coole doktor jag är, fuskade inte.

Sedan har jag spelat rätt mycket tvspel också, som varende 14 årig pojke gör.

/Dr. Schnupfen

P.S: Vi arbetar just nu med ett "Presentationsinlägg, men p.g.a tekniska problem har det inte gått att posta än. Har vi tur går det imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus