PRESENTATIONER

Ja, eftersom vi varit lata har det blivit så att vi inte riktigt presenterat oss ännu. Detta ska dock ändras, här och nu.
Så, här är alla i Doristeamet, i rangordning såklart.

DR. SCHNUPFEN: Heter egentligen Jesper, som ni alla vet. Namnet är tyskt och betyder ungefär "Dr. Snuva" Lamt? Ja, i alla fall på svenska. Gillar att ta långa promenader med folk han knappt känner, lyssna till fåglarnas kvitter, skrika okontrollerat och att vara omoralisk. Hatar allt som inte inte är symmetriskt, aka en perfektionist. Så fort någonting inte går till på "rätt" sätt släpper han ifrån sig ett avgrundsdjupt vrål och svär oavbrutet i 23 minuter. Giller även att skriva om sig själv i tredjeperson. Jag vet att det låter lite torrt men alla månar har ju som sagt en baksida (påhittat ordspråk). Några saker som jag skämms lite för är att jag är en stor fantasynörd och att jag inte byter strumpor så ofta som jag borde göra...

GÜZEN: Tjaba tjena brothers. Nu ska jag skriva en presenation och jag är väldigt dålig på detta och jag tycker dessutom att det här är jätteonödigt eftersom de enda läsarna vi har är folk som redan känner oss. HERE IT GOES. Jag heter Alice och jag gillar våld och blod och saker med för hög sockerhalt. Och grisar som nöffar jättemycket :D :D :D Och jag har ett s.k. Afro som gör mig absolut coolast i hela stockholm (minst). Och namnet passar mig som handen i vanten (???) eftersom det är turkiska och betyder snygg. Och jag är SMOKIN' HOT. absolut. Hejdå!

McMJÖLK: From Russia with love, alias vår egen smått laktosintolleranta mjölkman. Mina intressen är Rugby, Gymning och Boxning. Jag brukar gymma 3-5 dagar i vackan och nu kan jag bänkpressa 12 kilo (stolt). Nejmen seröst, jag gillar film och McDonalds. Ni har säkert sett mig på SVT, jag e snubben i kavaj som ser bra ut. Ciao!

Måste komma på ett smeknamn först... KAJ!!! :D
Kaj: Jag är en tjej på 14 höstar som gillar att umgås med min gris Bacon. Vi brukar gå längst stranden i höstmörkret, bara vi två, och titta på solnedgången tillsammans. Annars gillar jag att äta MAT! Om någon sa beskriv Kaj! Då skulle den personen beskriva mig som irriterande, jobbig, och speciell. Mina hem befinner sig i Skarpnäck och Spånga. Mitt marsvin heter Lillan, men hon är inte liten. Hon ska få en tomat till julklapp.







Bilden är tagen på gymnasiemässan, som vi gick på idag. För vi är jättecoola och ambitiösa och sånt. MVG- barn lixom. Men bilden är jätteful, jag vet. Speciellt Alice. Men det var en bra bild, där alla syntes. Från vänster: Jesper, Alice, Victoria, Oscar :) As-sexiga.


THE END

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus