GgGgG-Mässan

TJAA!
Jag borde egentligen göra klart bildanalysen och matten...och franskan..MEN jag är en sådan bra och aktiv bloggare så jag slänger ihop ett utförligt (och otroligt tråkigt?) inlägg iallafall. Den här gången kommer inlägget inte handla om vilken dålig bloggare jag är. Bra va?
Men iallafall, som ni säkert redan har hört av GUZEN var vi på Gymnasiemässan i Älvsjö igår. Det fanns gratis mat-och-plåster & pennor. Jag har ingen aning varför man fick plåster?! Men det är bra att ha om kinesiska sumobrottare kommer mitt i natten när man sover och börjar tugga på min arm för att dem tror att det är ris.
Vi åkte dit tidigt på morgonen för vi är så morgonpigga och var där ganska många timmar. Det finns en McDonalds på gångavstånd så dit far vi och åt MAAAAAAAAAAAAAT (<3333). Sedan gick vi tillbaka till G-mässan igen en kort stund och snodde lite blyertspennor och tog en jättefin bild på hela gänget. Ni vet den som GUZEN visade? Men hon förstörde bilden.
När vi kände att vi var klara far vi till T-centralen för GUZEN skulle leta efter julklappar. Och som dem otroligt braiga vänner vi är följde vi med henne. Hon hittade vad hon letade efter. jag är ju en sådan braig vän så jag tänker icke avslöja vad hon köpte ifall om någon i hennes familj läser vår lilla blogg.
(Håller på ladda ner några bilder. W8. Jag är så cOoL jag använder amerikanska förkortningar.) 





MÅSTE SOVA NU SÅ HAJ DÅ!
/KAJ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus