Vardagliga Ting

Hej!

Det har varit en skitdålig vecka med redovisningar och annat skit.
Och jag tror att ingen i doriz-gänget har lust att prioritera bloggen,
så hejdå och vi ses när vi ses eller nåt.

Pöss.

Video GamesHeaven is a place on earth with you.

MORGONINLÄGG!

Jepp, jag har kommit tillbaka. Jag visste faktiskt inte att vi var igång igen men nu vet jag det så nu skriver jag det här. Jag är trött, måste sticka. Varför är det så mycket krav på dagens ungdom? GAH! Jag orkar inte med skolan, fast jag måste.

Lycka till med era liv!


/Oscar

haj haj.

Hur mår ni mina små ankungar?? Jag har precis kommit tillbaks från berlin och jag är helt uttmattad. Verkligen. Sovit kankse 5-6 timmar den senaste veckan. Men kul var det, verkligen :) Vi åkte buss ner. Usch. Nej. Jag klarar inte att skriva nåt nu. Är som sagt jättetrött. Kanske kommer mer imorgon, och sen ska jag fixa några bilder!! Om jag orkar... hehe. Närrå, det ska jag fixa. Men... Ska se på tv nu, är ju trots allt skola imorgon, och jag behöver lite sömn, ska npg lägga mig typ 8. Fast det är om en halvtimme. njbisöngöbgkyböahönotg orkar inte mer.
på återseende. Ömma smek. Adjö.

PÅSKLOVETS KLIPP #2

 
(Iceland, Eyjafjallajökull av Sean Stiegemeier)

Amazing. Jag skulle göra vad som helst för en bra kamera just nu.BACK ON TRACK efter påsklovet

Skit i mina inlägg! Vi kommer att börja blogga seriöst efter Påsklovet!!!! Fan vad jag vill roadtrippa i USA (påtal om påsklovet hö hö). Det skulle vara A W E S O M E att bara sticka dit med några amigos. Men sen slår verkligheten mig. Jag är 14år, och PANK.....men,

TJARRÅ

PÅSKLOVETS KLIPP #1


JÄVLA FINNAR (hö hö hö)

Pga min stilla livstil och all skräpmat jag har ätit under lovet har jag fått en FINNE. Jag har typ aldrig fått en finne förut?! Eller jo några pyttesmå har jag fått som har försvunnit efter typ 3h.

Igår kletade jag på tandkräm på den så att den skulle stelna. MEN NU ÄR DEN STÖRRE OCH TYP VARFYLLD!? Och jag vågar inte klämma den, för att jag är en amatörklämmare och om jag gör fel kommer jag få ett ÄRR.
OMG!!!!!!!!!!!
Men den är ändå ganska liten så jag klarar mig. :'''))

Den konstiga gumman har sagt sitt, adjö ännu en gång.

Mr. Nobody

Jo, det är ju såhär att jag är jättesnäll så jag tänker lägga upp ett videoklipp på en vääääldigt braa film. Förbered er på att bli mindfuckade.
Enjoy! :)

MÄÄÄH

Victoriaaaa, vi hade ju bloggpaus?!

NU ÄR DET JUUL HOS FISKARE BENGT

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAH

JAG DÖÖR!!!!! ALLTSÅ JUL HOS FISKARE BENGT I MITT HJÄRTA!!!!! gud va god han e alltså.....färsk fisk liksom!

Nu är det jul hos fiskare Bengt, tjofallilitan HEEJ. Bengt B. Fiskaren.
<3

Angående inaktiviteten...

Jag skrev ett jättelångt inlägg för ett tag sen, men den raderas. Ja. Och sen skrev Victoria nåt och jag orkade inte. Men hur som helst, doriz har hamnat i en.... Hemskt olycka. Och ligger på respirator. I scrubsvärlden. VAD HAR HÄNT MED DEN NYA SCRUBBS? Arg... Men hur som helst, så kommer vi fundera lite på hur det är med hela blogg grejen. Sär skrivning. Men ja, vi kommer ta en liten paus, till kanske efter påsk. Sen ska vi ta tag riktigt hårt och sånt, och sen ska vi se om det passar oss. Adjö.

UNGCANCER
Jag började inte alls gråta, bara så att ni vet.

Om uppspelet...

Ber om ursäkt för det något luddiga inlägget i lördags. Vad jag menade med hela "spela upp" saken är... det är en lång historia. Kortfattat så handlar det om kulturskolan, och den har nu funnits i 15 år. Jag spelar gitarr i kulturskolan, och fick ett erbjudande om att spela upp på denna 15-års jubileums-konsert-sak. Tillsammans med 100 andra gitarrister framförde jag då ett litet ihopkomponerat stycke av coolhet. Eller nåt sånt. Låter inte alls lika glamoröst, men det var fortfarande coolt. Och sen så fick jag också tillfälle att utforska den delan av stan också. Vet inte vad den heter, men typ runt sergels torg. Och det fanns ett ställe där man knde köpa godis för 4 kr/hektot... fast jag köpte bara för 10 kr, så det blev inte så mycket.

Som vanligt tog jag inte ett enda jävla foto på det heller, så det får bli utan det igen. Och vaddå det är jätteenkelt att lägga in bilder? Om jag inte klara av det, hur fan ska nån annan lyckas då? Skämt åsido, jag fattar bara inte. I brist på annat får ni en skitbra video. Lite dålig kvalitet och den är på engelska. MEN DET ÄR VÄRT ALLT.

Jag höll på att bajsa på mig...

Jesper återkommer senare med mer info om kamerajäveln.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus