Dorizmöte!

Igår så var hela dorizteamet hemma hos Alice. Eller, alla förutom Jesper. Han svek oss...

Men hursomhelst, vi hade ett möte. Nej! Först så behövde Victoria köpa lås och kakor. Sen hade vi möte! Nejnej! för sen så behövde jag och Alice också köpa kakor. Och läsk. Fast ingen läsk. Och sen hade vi möte! Nejnejnej! För att sen åt vi kakor, så vare ja!. Men sen, då hade vi faktiskt ett möte. Ett seriöst och långt möte. NEJNEJNEJNEJ! Fel av mig, vi spelade SuperMarioBrosWii innan. MEN SEN HADE VI MÖTE! FETT MED 100% MÖTE!

Nej vänta lite nu, vi såg ju på HowIMetYourMother först. Och sen gick vi ju hem...

Jaha, det blev inget möte. Och förlåt för att jag missade Veckans klipp nu förra veckan. Men jag gör ett nu i helgen. Jag lovar. Typ. Inte alls. Fast jo. 100%

Gonatt

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAINGETNAMNALICEDUESÅÄGDSATTDEINTEÄRSANTHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

YAY!

Nu är det officiellt. Vi på Doriz är morgonbloggare! Fast nu börjar skolan om en halvtimme så jag hinner bara skriva nåt skit om att jag äter chips, vilket jag inte gör. Men i alla fall. Ett morgoninlägg är bra.

Och juste, tävlingen kommer INTE avslutas denna vecka, utan nästa.

Men hallå...!

WAAAAZUPP??
Jag har alltid så svårt att skriva rubriker och början på inlägg... punktpunktpunkt. Ska inte skriva så mycket, mest be om ursäkt för den jättelama grejen innan. Som inte är värt att kalla inlägg. FÖR DEN ÄR DÅLIG OCH DEN HÄNGER INTE IHOP ALLS. HUR KÄNNS DET VICTORIA?? Sedan vill jag oxå meddela att tävlingen snart är slut, denna fantastiska tävling, där man vinner ett helt doftljus, inte bara ett halft. HAHA DÅLIG HUMOR. Men jaja, tävlingen ser ni om ni scrollar ner lite granna va ner hära på bloggen här va. scrolla scrolla. lycka till, och må gud va med er.
/ha det gott, igelkott! (heter det inte igelkotte..?)

Ett någorlunda seriöst inlägg

TJA!

Tvingade mig själv att logga in på blogg.se och skriva ett inlägg.
Mm...har försökt att äta ett helt chipspaket. Går ganska bra. Känner mig lyckad. Borde skriva klart sv-novell nu. Ska bara göra lite saker först....
Äter. Max.
Är inne på våraskitungar, tror att jag ska skänka en hundring eller två nu i veckan. Men vet inte hur man göra. Tror att jag ska till handelsbanken. Eller nåt.
/ hej då, v

tjaaa.

Varit lite inaktivt här på bloggen, känner jag. Men jag har en anledning.... Fast den är hemlig så jag kan inte säga till er. Jo, men jagvill inte skriva något för det känns som om det brar är jag som skriver. Vad tycker ni kära läsare? Vem är duktigast på att vara aktiv? Sen är jag sjuk också :( Ont i halsen, ont i huvudet och trött. je mal a la gorge, je mal a la tête, et je suis fatigue. Det är väl ungefär det jag har lärt mig i år på franska, och hälften är felstavat, skulle jag chansa på. Men jag vet inte. je ne sais pas. OJ OJ OJ, värsta fransktalande man blev här då. Men nu ska jag gå och göra något. Som säkert blir att äta chips. Eller bilar. OM NOM NOM NOM NOM. Adjö.


Trainspotting

Titeln har absolut ingenting med innehållet att göra, bara så ni vet.

Men jag tog titeln mest eftersom det är en kul hobby, som jag själv ändå aldrig skulle vilja testa eftersom jag är lat och inte vill slösa min dyrbara tid på sånt.

I alla fall, jag ska be om ursäkt lite för förra inlägget. Det var helt meningslöst, jag vet. Eller är det bra? Jag kommer ärligt talat inte ihåg. Men hallå, det var ju i alla fall ett morgoninlägg! Och det måste ju vara värt något. Fast jag måste ju skriva om NÅNTING som har hänt på sistone, eftersom det har hänt väldigt mycket.

Den första jättecoola helt fantastiska supersaken hände faktiskt i torsdags, men efterson vi är så duktiga på att uppdatera har den informationen inte förmedlats ännu.
I ALLA FALL, DET BLEV PANNKAKOR DEN LUNCHEN (och ja, jag behövde göra så att alla bokstäver blev stora, s.k. ”att capsa”). Men det blev inte bara pannkakor. Det blev, tack vara vänliga donationer från diverse sponsorer, även grädde, sylt och nutella till. Som ni säkert förstår har jag svårt att beskriva kjänslan man fick när man satt och åt den dagen.

Nog om frosserier, nu över till en annan dödssynd. Nämligen högmod, då hela den manliga sektionen av Doriz gått med på att sälja våra kroppar (indirekt och jävligt bildligt talat). Vi ska vara med på någon slags modevisning på skolan, där sjuor visar upp sina fula väskor och coola åttor som jag visar upp kavajer som de sytt i syslöjden. Detta visas upp för blivande sjuor, i ett fåfängt försök att få dem att börja här då de ser vad man kan uträtta i syslöjden. Juste, sen ska typ arton turkar visa upp slevar som de inte ens gjort själva, så de slipper lektion och får en biobiljett.

Det blir nog allt för mig, då det inte har hänt SÅ mycket på senaste tiden. Bara det vanliga. Och med ”vanliga” menar jag att låtsas halta och påstå att det är en religon, skrika sälljud, anklaga varandra för mord och äktenskapsbrott samt misstänka att en turistbyrå kommit från framtiden för att erövra vår teknologi. Just casual.

/Dr. Schnupfen


Ett nytt Doriz

Tja tja! Vi på Doriz har diskuterat lite om och vi har kommit fram till att vår blogg är lite... tråkig. Ibland. Så vi har också diskuterat fram vad som ska göras! Efter många om och men så har vi kommit fram till detta: 1: Varje helg så ska vi ha någonting som kommer att kallas "Veckans Klipp". Då kommer en av oss att visa tre klipp som vi sett i veckan som "berört" oss. Det kan vara roliga, sorliga, tråkiga eller läskiga klipp. Detta kommer ersätta "Dagens Tips". 2: Vi kommer ha fler bilder, och alla i gruppen kommer lära sig att lägga upp bilder. 3: Ser ni tävlingen? Vi kommer ha flera sådana, minst en till detta år :) Så, vad tycks? Kommentera och visa era åsikter! /Oscar

å maj gadd

Jag kan se era ansikten framför mig, hur de förvrids av förvåning. Men var är detta? Kan det vara.... JO. Ni gissade rätt. Ett morgoninlägg, av självaste Alice. Men,långt blir set inte för jag ska gå till skolan, för skolka ska man inte. Det är inte bra, inte. Så jag säger ett kort hej. Tjaaaaaaaaa. Hallojsan. Bonjourrrrrr. Vet inte vad jag ska säga nu. Om detta var ett telefonsamtal skulle jag skratta lite nervöst och sen lägga på. Hehe hejdå. Så enkelt. Men icke sa nicke. Fast jag måste gå nu, på riktigt. Adjöss.

TJAAA BROTHERS!!!

Hejsan svejsan kära kamrater! Vad har hänt idag då? SVAR INGENTING. En helt vanlig skitonsdag. Och 20 franskaglosor till imorgon. Och konfirmationsmöte fram till halv sju. en riktigt dålig dag. Och på hemkunskapen blev inte mina vitlöksbröd goda. så jag är leeedsen. Ett kort inlägg alltså. Nu ska jag pigga upp er med en bild.


som blev åt sidan. Dagen blir bara värre och värre.


/adjö

TÄÄÄÄVLING!!

   

Tråkigt.

Ja, jag har ingenting annat för mig, så jag kan väl lika gärna blogga. Jag har nämligen diskuterat lite med mitt inre, och kommit fram till att jättemånga skitinlägg kanske är ett vinnande koncept. Jag menar, det verkar ju ha gått bra.

En sak jag glömde nämna i förra inlägget är att vi nu skriver berättelser på svenskan. Mycket trvligt, eftersom det är det enda roliga med svenska. I och för sig kan jag förstå att just deckarberättelser inte är allas favorit, men jag tycker det är roligt. OCH SOM ALLA SÄGER SKA MAN BARA BRY SIG OM SIG SJÄLV OCH ALDRIG FALLA FÖR GRUPPTRYCK.
Jag var friendsrepresentant tre år i rad i min förra skola, så det där sitter ganska inmatat.

I alla fall, det var nog det. Här kommer förresten en liten bild på... ja, på en detektiv i alla fall. Och låt det aldrig bli sagt att Jesper aldrig postar bilder.

Visst är den bra?

/Dr. Schupfen

Jävlar, det här gick bra

IGÅR HÄNDE NÅGONTING MAGISKT. NÅGONTING UNIKT. Nej, jag menar inte att jag blev level 29 i skyrim, utan något bättre. Vi hade frikkin 50 unika snubbar på vår blogg igår! 50! Jag har typ hyperenergi nu...
HELL YEA!

Och juste, ifall ni blir lite misstänksamma när ni ser tiden det här skrevs så kan jag meddela er att jag INTE skolkar. För sånt är INTE coolt. Nej, idag hade vi helt enkelt halvdag, och jag är hemma och chillar lite. 

Men seriöst nu. Jag vet att alla andra gnäller jättemycket på mig att jag skriver för lite och bla bla bla, MEN FÖR I HELVETE, NI SKRIVER JU INGET ROLIGT! Wow, du åt choklad. Och kolla, din morfar har en wikipediasida. Nämen oj, du gillar visst inte snö. OCH JAG BRYR MIG FAN INTE OM VAD DU ÅT FÖR FRUKOST! EWller så kanske jag bara missförstått det hela med bloggning grovt. Det kanske är MENINGEN att man bara ska skriva meningslösa saker? detta måste tas reda på.

I alla fall, nog med gnällandet. Nu kommer lite dagligt uppdaterad information från skolan (som ni redan vet hade vi halvdag, så det hände inte så mycket.):

Vi började med  att inte ha B-språk, vilket alltid är positivt. Istället hade vi någonting som kallas teknikåttan. Någon som vet vad det är? För er som inte vet, är det en tävling alla åttondeklassar kan gå med i, och man kan vinna pengar till klasskassan.Tror jag i alla fall. Så det hela går ut på att man ska fylla i ett formulär med frågor, var och en för sig, och sedan skickar klassföreståndaren in alla formulär nånstans, där de sedan rättas. Sedan går de klasser med bäst snitt vidare.

Sedan hade vi No, och jag lovar att jag inte kommer skriva så mycket om den. Det var en ganska tråkig lektion, vi lyssnade på en genomgång, såg på en film och gjorde uppgifter i ett häfte.
Rasten, däremot (som vi hade i mitten av No-lektionen efterson den var 140 minuter lång) var en helt annan sak. Vi fick låna en jättecool gammal leksak av vår coola No-fröken som vi kallade slinky. Det är en sån där metallfjäder som kan gå ner för trappor. Låter jättetråkigt, men den lyckades uppehålla oss i en kvart. Och rolig var den.

Den har en wikipediasida också: http://en.wikipedia.org/wiki/Slinky (jag kan fortfarande inte länka)

Aja, det blev all för den här gången. Ett ganska bra inlägg om jag får säga det själv.

/Dr. Schnupfen

Hej

TJAAA. Tänkte bara slänga ut mig lite granna skit såhär på kvällen. Och det är så kallt. SÅ KALLT. Nej, men verkligen. Jag är så äckligt trött på vintern. Och sen så ska det ju komma snö också. NU. kunde inte det komma lite tidigare, typ julafton? Men nu, alla mina kära fanzzz, så ska jag ge er en bild, tagen på självaste julafton. 

Visst är den cool?

TJAAAAA

AAAAAAHHHH!!!! :D :D
FÖRSTA INLÄGGET PÅ DET "NYA" ÅRET. JÄTTETREVLIGT. JAG ÅT PRECIS TVÅ APELSINER. ORKAR INTE GÖRA FRUKOST HIHIHIHIHIHI. OM UNO MOMENTO SKA JAG GÅ TILL BUSSEN. DET ÄR KALLT UTE. VÅR FÖRSTA LEKTION ÄR SYSLÖJD. VI SKA VIRKA/STICKA. DET ÄR ROLIGT. DET ÄR KALLT UTE. JAG GILLAR INTE SNÖ. FEBBS OCH HANAPEE ÄR BESTA HESTAR. NU SKALL JAG FORTSÄTTA STALKA LITE BLOGGARE INNAN JAG GÅR!! CYAAAA!

HAHAHAHAHAHAHAHA DET ÄR EN HEST!!! XD ...humor...

/HON SOM BÖRJAR PÅ V

God afton

Tja tja bloggen!! ;) Vet inte riktigt vad jag ska säga, men nåt kommer väl fram. Som vanligt alltså. Egentligen är det nästan roligare att läsa bloggar än att ha en själv, för det är ju inget krav på att man ska skriva nåt. Om inte man vill kommentera något, det vill säga. Så.....ja. Vad har jag gjort idag då? Svar inget. Vaknade kl 10, satte på sims kl 11, stängde av kl 4, Fick ångest för att jag är så tjock. Satte på wiisports. Spelade tennis liggande i soffan. Om min stavning är dålig så skyller jag på att jag skriver på min mobil för min kära syster har slumberparty i vardagsrummet och jag har inte tillgång till datorn. BArA sÅ Ni VEt. Ädjökens.

He is back...

Jag vet, ni har saknat mig jättemycket. men jag har faktiskt varit väldigt upptagen på sistone, och har inte haft möjlighet till att blogga. Så, förlåt. Will never happen again, promise.

Och vad, kan man tänka sig, har hänt vår käre dokktor på dessa dagar? Inte jättemycket, om jag ska vara ärlig. Som ni säkert redan vet har vi haft SJUKT mycket läxor, men eftersom jag är väldigt cool så har jag kunnat allt jättebra.

Lite mer viktiga saker då? Jag kan då berätta att jag precis varit på en jättecool konsert. KONSERT. Eller konsär. Beroende på om man är bra på svenska (ett B, som jag) eller suger (ett C, som Alice). Men nog om det, nu till själva händelsen. En kompis till mig skulle spela upp med sitt band, Devided Bliss, på Älvsjös ungdomshus, och som den trogna vännen jag är, gick jag dit. Det var feeeet mycket folk där, typ 70 pers. Ungdomshuset hade också smakis för fem spänn, vilket köptes frikostigt av moi.

Det var typ det. Juste, en sak till. Jag hade öronproppar, eller Ohrstöpsel som det heter på tyska, och de var jättefula och dåliga och kom från apoteket.

/Dr. Schnupfen

SO uppgiften...

Är inlämnad. Jag kan andas igen.


Negativiteter

Nur kör vi va? jepp. Jag håller på med den där förbannade SO-texten. Jag måste skriva en hel text om massa klimatmöten som jag inte bryr mig om eftersom ingen verkar ändå följa dem. Har jag fel? KOMMENTERA DÅ! Jag är ju bara ett småbarn som inte vet någonting, so prove me wrong. Ja ja. Pssch. Japp. Heppidi.

Appråpå de, e re nån här som vet vad SOPA och/eller PIPA är? Om ni vet vad det är så uppmanar jag er att supporta alla som gör nåt åt det, eller göra nåt åt det själv. Kolla här http://lifeaftersopa.cheezburger.com/ där finns lite bra nummer :)

Och för er som inte vet. Om ni flitigt anväder några hemsidor såsom:

Wikipedia
Google
Youtube
Facebook
Twitter

Och andra användarbaserade hemsidor så kan jag upplysa er om två nya lagar som just nu försöker bli accepterade av Amerikanska regeringen som säger sig vara emot piratkopiernig. Och de är de. MEN PÅ FEL SÄTT! För om dessa lagar går igenom så kommer i princip internet dö. Detta är varför:

1: Någon användare lägger upp en film eller en länk som innehåller copywrightat (swengelska) material på en hemsida, vilken som helst.

2: Nån fet snubbe i kostym ser det.

3: Då kommer han ha laglig rätt att stänga ner HELA hemsidan på fem dagars varsel. UTAN NÅGON SOM HELST RÄTTEGÅNG!

Jepp. Det e fet fel. Nu har jag sagt det grundliga. Vill ni ha mer information så kolla dessa länkar:

http://www.youtube.com/watch?v=-6_lkFxTl5w&feature=g-u-u&context=G2e8972aFUAAAAAAAIAA

http://en.wikipedia.org/wiki/Stop_Online_Piracy_Act

http://www.youtube.com/watch?v=JhwuXNv8fJM

https://www.eff.org/deeplinks/2011/12/free-speechs-weak-links-under-internet-blacklist-bills

Alla är tyvär på engelska. Kolla på dem.

Läxor

Tjatja bloggen!!
Nu sitter jag här i soffan, som jag alltid gör när jag bloggar. Och är lite småhungrig. OM NOM NOM NOM MAT. Är lite arg på Victoria för att hon har varit sjuk hela dagen och inte bloggat alls. Men jag känner samtidigt medlidande. Stackars Victoria.
Men annars då? Jo, vi hade NOprov (hoppas hoppas hoppas jag får ett C), franska glosor och spanska glosor. MEN... Nu är jag läxfri. Förutom 30 spanska glosor :((( sen är det dendära SOskiten. SOM ALDRIG TAR SLUT. Längtar så här mycket <-----------------------------------------------------> tills jag slutar skolan. Mäh... Nu ska jag sluta klaga. Efter detta så ska jag ta mig lite käk och sen gå med syrran till något öppethus. See ya later alligatör.

Åh herre min gud.

Å maj gadd min morfar har en wikipedia sida. Tage Johansson. Å maj gadd. Jag är så cool.

Choklad :D

OM NOM NOM NOM NOM CHOKLAD.

Ville bara att ni skulle veta det.


MORGONINLÄGG!

Håly Seeet! Ett mogoninlägg? PÅ DORIZ!? Ja, ni ser rätt. Jag ville bara berätta att Riga-kryssningen var askul och att jag är besviken på Victoria för att hon inte skrev nåt på helgen. IDAG SKA DU FÅ SMISK! Och jag köpte massa kul i Riga också (TaxFree in maj hart). Jag köpte:

1 kg Sura vingummin

1,5 kilo Haribogodis (nappar, stjernemix och GOLDBÄREN!)

3 stooora mentosrullar

1,2 kilo Estniskt handbakat rågbröd

4 hekto After Eight

2,7 hekto Estnisk kvalité-älgkorv


Ja, det var ku. Och sen så fick jag den roliga upplevelsen att sova i samma rum som någon som spyr 4 gånger på en natt. Det var kul. Och sen så blev den "baksug" i våra grannars hytt (där alla ledare sov) så massa bajsluktande kloakvatten kom ut genom vårat duschhål (jag vet att det inte är den korrekta termen). Så det luktade SKIIIT.
Hejdå, skriver mer om Riga senare. Nu ska jag till skolan och sticka, för jag är bäst på det.

/Oscar

HEJ :)

helloooooooo. Precis kommit tillbaka från Riga, och är helt uttmattad. HELT supertrött. Fast kul varre. En kryssningsbår, riktigt ful, men, som sagt, kommatecken, kul varre. Det är med konfirmationen som vi åkte med, fast det visste ni kanske. HAHAHA. Är på såntdär oseriöst humör och jag kan knapppt skriva för att jag kan inte titta på skkärmen och tangentbordet samtidigt men jag brukar kunna det. Och hela rummet gungar och det är helt stört för det känns verkligen helt cp i min hjäärna. Och det blir inte bättre av att jag försöker koncentrera mig och skriva något. Så jag tycker att ni ska tycka lite synd om mig. Men det är ännu mer synd om jesper för han mår inte riktigt så bra. Åksjukighet. Men det får väl han berätta om om han vill. HAHAHAHA OM OM. GAAAAH JAG SKREV JÄTTTE MYCKET EFTER DET HÄR MEN ALLTING BARA RADERADES OCH SÅNT SKIT. så nu får jag börja om. Det var fem ledare där, Prästen veronica, en man som heter Tomas, hans drygt 20 åriga dotter Emelie och två ungdomsledare som hetter Stina och Andreas. Och vi åt buffe varje dag :3 Och vi var 13 tånåringar. haha det ser ut som om jag skrev tånagel, men jag skrev tonåring ifall ni undra. Men hur som helst så var allting kul, och nu snúrrar hela hset så jag måste sluta nu :S
PUSS OCH KRAM <3 <3 <3
/Äliz


Hejdå

Ja, nu ska 75% av DORIZ-teamet åka iväg till Riga över helgen. Som ni kanske förstår så betyder det att Victoria kommer behöva underhålle er tills vi kommer hem. GÖM ER!

Nej men hursomhelst, Jag ser jättemycket fram emot över att få åka dit. Vi ska åka kryssning (!) dit och gå på Europas största marknad (!) och konfan betalar ALLT (!!!). Jag är cool.

Skolan går bra och så, vi håller på med ett SO-projekt om energikällor som är seeet jobbigt. Man måste skriva mycket mycket mycket mycket mycket mycket.

Hoppas ni får en bra helg allihoppa!

/Oscar

Abo Hassan

Rubriken till detta inlägg fyller 4 olika funktioner:

1: Som ett alias på ALLA hemsidor.

2: Som en svordom

3: Som ett iritationsmoment på två stycken görlzzz

4: Som ett almänt kul ord


Som ni kanske har märkt så gör jag ofta (ALLTID) såhär...


Idag har jag spelat teater. Det var kul och jag går i bästaste gruppen i värda :) WAZAID! Och jag har updaterat feeet mycke Abo Hassan. Så nu har Alice inget att säga till om. Jag gillar att mobba småbarn :) För dom kan inte mobba tillbaka!!! :D

/Oscar som inte vet hur man lägger upp bilder.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus