Dåliga tunnelbanelinjer och Snickers

Dåliga tunnelbanelinjer och Snickers beskriver ganska bra hur dagen har varit hittills. När jag mötte de andra i Doriz gick vi till Ica Ringen och köpte Snickers ( -Alice), sedan vandrade vi runt i staden, tittade på tv och gick till Mcdonalds. Om nom.
När jag åkte hem var man tvungen att gå av i Gullmars, jag väntade i 15 min (!) på tågjävelN! Och sen när min syster kommer hem måste jag åka jääättelångt för att jag glömde mina nycklar hos ma amigo igår och min sadist mamma tvingar mig att hämta nycklarna IDAG även fast jag ska åka till ma amigo imorgon. 
 
Hejdå måste åka nu hon kom precis hem.
 
...5min senare
 
Jaha, tydligen så ska vi till Barkarby så jag kommer inte hinna hämta nycklarna och min mamma kommer bli jättesur och Barkarby ligger jättelångt bort och jag har slösat jättemycket pengar på enkelbiljetter och jag måste åka dit med en person jag stark ogillar (censur)...funderar förresten på att skapa en ny egen blogg som ska ha ett hemligt lösenord så ingen jävel kan se vad jag skriver. Som en teknisk dagbok ungefär. Måste komma på ett bra namn! Fiskochbajs.blogg.se låter bra. 
 
Tjarrå

Just Chillin'

Hej!
 
jag vet inte vad jag ska tycka om blogg.se:s ändringar än, men det ser proffsigt ut så jag är nöjd hittills för att utseende är allt etc., men många blogg.se bloggar har klagat på blogg.se så den kanske inte är så bra....men jag bryr mig icke för att vi/jag är amatörbloggare som max uppdaterar varannan vecka. Hehe.
 
Jaja, jag ligger på sängen och läser en av mina favoritbloggar. Hennes blogg är så mysig! Blev faktiskt lite inspirerad att börja blogga "for ril", men jag vet inte om de andra också vill det och jag gillar inte att blogga när jag inte känner för det  och jag känner bara för det en gång i halvåret, typ. Och när jag väl bloggar skriver jag strunt som det här inlägget. :P 
Nej men om vi skulle anställa något som fixade en jättefin design då skulle det vara mycket roligare att blogga! Ett problem är bara att jag har ingen bra kamera och varje gång jag ska ladda ner bilder på datorn laddas de gamla bilderna som redan finns också med så det kommer vara en fortsatt brist på bilder..
 
Dagens planer är:
- Bajsa med Alice, Jesper och Oscar
- Hinna hämta mina nycklar hos Mimmi (panik)
- Åka till Barkarby Outlet
- Titta på två avsnitt av Akward (gaaaaah säsong två kommer imorgon *lycklig)
 
 

SOMMARLOV

Hej!
Det var jättelänge sedan jag skrev ett inlägg. Kan lika gärna skriva ett nu när jag är vaken. Min syster ska till Hultsfredfestivalen idag över helgen så hon springde fanatisk runt i lägenheten och väckte mig. Fan vad trött jag är, haha! Jag sov runt tre. Smart! Verkligen. Och jag råkade säga att hon kunde få låna mitt bankkort så att hon kan köpa nödvändigheter, det kanske inte heller var sådär jättesmart nu när Doriz + några vänner ska till Flatenbadet och bada snart (vi har inte bestämt en dag än men troligen blir det av under helgen). Men men.
 
Jag kan verkligen inte fatta att det är sommarlov nu. Snart kommer det säkert ringa en lärare som säger "skola på måndag, vi ses!". Eller nåt. Nej men seriöst, sommaren kom lika plötsligt som alltid. Det känns som att det är vinter hela året och en dag blir det plötsligt VARMT och SOL och jag ba "vafan? Är snön borta?". Eller nu de senaste dagarna har det kanske inte varit jättevarmt med allt regn och så.. ..men det gör inget för regnet gjorde vår skolavslutning skitrolig! Det var en sån dag man kommer komma ihåg när man är 80 bast och berättar rövarhistorier för barnbarnen Lisa och Kalle. Inlägget kommer bli alldeles för långt om jag skriver om hela dagen. Men den sammanfattar; dyngsura skor, regndansande, skratt, blöta spetsklänningar, tidningar över blött hår, djupa regnpölar, och ett konstant trummande mot marken.
 
Och så åt vi glass på StikkiNikki. Som den glassfanatiken jag är tog jag tre 'scoops' av belgian chocolate, blåbär & cream and cookies. Mycket gott! Dock var cream and cookies:en en smula tråkig. Det kostade 50spänn by the wayyyyyy.
Ps. Vem ändrade headern och skrivstilen på rubriken? Och vilken ungjävel raderade alla kommentarer?!

allo.

Vem har byt stilen för vår rubrik? Och det är helt stört, vi har typ 4 besökare varje dag, nästan mer än vi hade när vi bloggade regelbundet :S

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus