Äntligen lördag!

Jag köpte faktiskt aldrig din påsen med min veckopeng när jag var liten. Inte för att den var äcklig (jag har aldrig smakat den, så jag vet inte) utan mest för att jag var sparsam och ekonomisk av mig. Och fick 15 kronor i veckan till jag började femman. Nog om min ekonomiska status, man ska inte spilla över gråten mjölk. Eller ska man gråta över spilld mjölk? Förmodligen, då massa fattiga barn dör varje dag av hunger och näringsbrist för att de inte får tillgång till mjölk. Så jag tycker att man borde gråta, fast bara lite. Fälla en liten tår kanske. Nu gick jag ur spår igen. Jag satte mig absolut inte ner och spenderade min tid på ett inlägg bara för att babbla om pengar och mjölk. Nej, jag har något mycket bättre att berätta. JAG SKA SPELA UPP I KONSERTHUSET. För jag är cool. Förresten, alla som släckte idag är bra. Alla som inte släckte suger. Adjö.

Studying= Student Dying

Rubriken säger allt..nästan. Jag är otroligt sötsugen.....men jag ska klara det här. Jag har varit "clean" (hä hä hä) sen måndags nu.

Jag minns det som igår...

Fasen vad snabbt tiden går. Och då menar jag inte på ojhjälpjagärenfasterochminabarnbarngårpåuniversitetet-sättet, utan mer på fanjagbloggadejuigårmendetvisadesigvaraisöndagsFMLjagärlatochtrött-sättet. I alla fall, ska man ha en aktiv blogg måste man lida pin. För så säger man ju. En sak till. JAG TÄNKER INTE FOTOBLOGGA. Åh nej, tänker ni. Men ärligt talat, om jag inte har fattat hur man lägger in bilder från kameran till datorn på en halv vecka är det nog ingen idé. Kanske att jag gör det någon gång, men definitivt inte inom den närmaste framtiden. Hela skiten var ett stort misslyckande från början till slut. Buhu. Ja, detta blev ett kort inlägg. Farväl, kamrater.

På stan ba'

Hej. Tänkte skriva ett inlägg, men insåg att Jesper redan skrivit. Ja. Men skit it bara, det är ju lördag :D jag och Sarah och Vickan gick på da hungergames, jättebra film faktiskt?! Rekommenderas verkligen. Annars då? Inget. Ska sova nu. Hejdå<3

Dagens inköp

Stack till stan med vännerna idag. Hade lite pengar på mig, så självkjlart blev det shoppping också ;P Först blev det Skrapan, där jag hade spanat in ett par skitsnygga jeans... tyvärr räckte inte kassan, så det blev 7 st. tärningar i DL istället :( Sedan bar det av till Lidl, där kassan fick en rejäl smäll från över ett halvt kilo godis och 1 liter påskmust. Fan, jag får inte fortsätta såhär! Kommer bli värsta tjock...

HELVET! HUR KAN FOLK SKRIVA SÅHÄR!? Jag tänkte testa, men det låter ju bara förfärligt. Allt i berättelsen är förresten sant, med undantag för jeansen. Bläh.

Som ni ser blev det ännu ett värdelöst inlägg utan bilder, men jag jobbar på att förstå den där skiten. I brist på annat försökte jag (som ni ser) att skriva ett "normalt" blogginlägg. Och det blev ju inte bra. Inte bra alls. Hej då.

Ingen rubrik

Jag har börjat få namnbrist på fyndiga rubriker. Är det förresten någon som vet vad en fifun är? Jag frågade det för rätt så länge sedan, men ingen svarade... tror jag.

Detta leder oss inte alls in till mitt andra samtalsämne, som är extremt seriöst. Överjävligt seriöst. Så seriöst att små hjärnor inte enss kan ta upp den seriösa faktan som jag nu seriöst ska förklara på ett seriöst sätt genom seriösa metoder. Seriöst, det är väldigt seriöst. JAG ORKAR INTE BLOGGA. Jag inne way over my head, som man säger. Eller, jag skulle nog kunna orka. En eller två eller max tre gånger i veckan. Men men men men det räcker inte, eller hur? Så, hur ska man göra då? Hur ska man orka blogga? ALICE, JAG AVUNDAR DIG. Och ja, jag slog ihop orden avgudar och avundas. ´Cause I´m pro in that way.

I vilket fall som helst, så har jag nu (tänk att den där radmatningen motsvarar ungefär 20 minuters tänkande) kommit på en grej. Jag ska börja fotoblogga. Typ. Eller jag vet inte. Men typ ta med en skitdålig kamera och lägga upp jättedåliga bilder så att ni får skratta, samt varva det med långa texter som ingen orkar läsa. Tjoho.

Just nu hålller jag faktiskt på ett att försöka mata in ett par jävla bilder, men det funkar inte. Såklart. Jag ska testa lite mer. Har jag förresten nämt att all elektronik är skapad för att jävlas med just mig? Nu vet ni.

TESTING TESTING TESTING TESTING TESTING TESTING TESTING TESTING TESTING TESTING TESTING TESTING

Fan, det funkar inte. I brist på annat har jag letat upp ett par bilder från arkivet. Håll er sysselsatta. Och notera gärna att dessa inte är bilder från google.


Den här är från 2010, då det snöade som in i... norden. Edvin (min lillebror) i bild. Hans Tvillingbror Thomas syns inte.


När vi var hos kusinerna på landet, lite utanför Göteborg. Thomas i orange, Edwin tjurar, jag längst fram, Hanna till vänster om mig, Oscar ovanför henne och till sist Clara, som var den enda som såg glad ut på foto. Och pappa.Från 2010 tror jag, då Oscar träffade Leonardo Dicaprio. I vax. I London.Och där träffade även jag en cool snubbe. Morgan Freeman, närmare bestämt.
Om jag kunde skulle jag photoshopa bort blänket, men jag kan inte.


Den här är också från London 2010, men med lite annorlunda motiv. Det ni ser framför er är den godaste saften någonsin. Ketchup punkt.Det var nog allt för den här gången. Jag ska FÖRSÖKA fixa till så att jag kan lägga upp egna bilder, men det blir nog nästa vecka. Tills dess får ni vänta.

HELGPLANER

Idag ska, jag, Alice (hon med afrot ni vet), och Sarah gå på bio. Kulkul. "The hunger games" står på menyn. Ser verkligen fram emot det. Men jag måste läsa böckerna! Jag är inte så mycket för fantasy-böcker men "The hunger games" böckerna är säkert skitbra. Jag har en fråga till ni som har läst böckerna! Spelar det någon roll vilket språk man läser den på? Är den bättre på orginalspråket?

Imorgon ska jag...plugga? Äta upp mitt marsvin? Kasta katter på min grannes 2-åring? Vi får se hur det blir.

Just nu tittar jag på Family Guy. Avsnittet heter "Amish guy" så den är säkert roooolig. :P Äter piroger gör jag också. Om nom nom. 

Det var allt tills vidare.....
Adjö.

Hahahaha. Seriöst, kan man bli mer formell? I don't think so.


Helg!

Det var den personligaste rubriken någonsin. Jag promenerade i 4 timmar idag. Sen så åkte jag buss. Köpte lite glass också. FÖR DET ÄR VÅÅÅR! Glömde jag nämna det. Jag typ spricker från tå till tå av upphetsning. För det är ett tyskt-franskt uttryck som direktöversatts av moi. Det finns på riktigt under en tall i skogen. Veckans klipp kommer nog snart. Fast mera NärNågonOrkar-klipp. Borde seriöst heta det.

Alice! Du bloggar för mycket! Det får mig att framstå som lat (vilket jag absolut inte är). Fast det är fortfarande bra att du gör det. Så där har jag ett dilemma. Jag tänker köra det där klassiska, DU får avgöra! Kommentera nedan om du tycker att det är bra eller dåligt att Alice bloggar för mycket. Så, jag involverar er. Vi har en egen kåmjåneti. Vi kommer ta över Båros, för det är inte svårt. Sen så får vi se hur vi gör.


Här kommer bilder på bra saker!

Bara bra saker... Såklart./Oscar


morgoninlägg m.m.

hej min kära blogg. 15 unika igår. ja.... Men hursomhelst så är min syster med i en tävling, där man bakar cupcakes och sen tävlar om den finaste. Om ni känner för det så kan ni rösta. Om ni nu vill. http://www.misscupcake.se/sv/node/1326?page=1. Tänkte göra nåt snittsigt så att det skulle stå HÄR, men det gick inte. NI får klara er utan. Herre gud vad jag är trött. Hejdå.


NU KÖR VI!!

Läste precis hanapee's blogg.  Jag vill också bli känd?? Märkte däremot när jag läste egenom 5 månader av arkiv att hon inte hade många läsare alls i början. Så vi kankse har en chans? Vet dock inte vad jag ska skriva. Vad vill ni höra? Och Felle, vår enda läsare haha, vill du snälla säga åt dina vänner att läsa vår blogg? Kommer bjuda dig på middag i Grand Hotel när vi blir kända. För det kommer hända, det är endast en tidsfråga.

Annars då? Min kära mormor fyller år. 80 år, värt en applåd!! Men jadu. Vill också bli åttiåring. Och äta marriannegodis och prata om gamla slussen och när man invigde (inveg??) katarinahissen. uuuaaarrrssshhhh. Slår lock i öronen hela tiden, min förkyldning kämpar vidare till slutet. Snörvel. Är så otroligt snorig i min högra näsborre. Koncentrerat snor där. Förlåt. Måste snyta mig.

Gjort gjort och gjort. Fantastiskt väder idag. ALLVARLIGT??? hela datorn krascha och jag hade skrivit jättemycket. NOOOOOO. Orkar inte. Är förkyld förresten, my kind of luck. Säger man så? Borde väl jag veta med mitt amerikanska ursprung. Koncenterat snor i min näsa. VAD ÄR DET SOM HANAPEE GÖR MEN INTE JAG??  Bildinlägg. Hon har alltid en bild isina inlägg.  


Hej.

...Borde avsluta nu.


EPIC SAX GUY/Oscar

Hej.

Tänkte försöka mig på ett mobilinlägg nu när jag och my friend står i matsalskön. Får se hur det går. Just ny håller Oscar och Jesper och Victoria på med s.k. Drivebysniff. ??? Man typ går förbi mig och sniffar mitt hår. Men nu måste jag sluta, ska äta. Ungfärs och potatis.

SOMMAR!

JAG VILL HA SOMMARLOV NU! NU NU NU NU!

.......

Det gick överraskande bra på so:n med tanke på omständigheterna! Är skitglad att svenska och so:n är gjorda! Nu kan jag gå vidare osv osv! :D :D
Skola imorgon, men det klarar jag! OJ OJ OJ VICTORIA

Tipp-A-Rary

Nu har jag bloggat jättemycket, men för Alice skull så bloggar jag mer. Så, nu ska ni få reda på allt som har hänt i Oscars Värld.

Igår:
10:00 Vaknade
11:00 Åt frukost
12:30 Åkte till Skansen. SKANSEN. Jag sprängdes av nostalgi.
12:30-15:30 Var på Skansen
15:30 Åkte hem
16:10 Var hemma
16:10-01:00 Var hemma, Åt, spelade dataspel och duschade (fast inte allt på samma gång).
10:00 Vaknade, Åt frukost
10:50 Bloggade Så, var nöjda!

Jag fick B på min SO-text. SÅ JAG ÄR I ALLA FALL NÖJD! Kommentera om något som du är nöjd över vettja!
Och så har jag bloggat med en ny redigerare, tacka Alice.
/Oscar

Je mal partout

För det första: Ni skulle inte våga rätta mig ifall jag har stavat fel i rubriken! För det andra: som rubriken lyder så är jag sjuk. Eller tja, jag har ont överallt. Någon minor släng av flunsan. Ont i halsen, torrhosta, snorig i ena näsborren och täppt i andra. Lite feber, svettas som en gris och fryser som en.... Höna. Sen så kommer jag såklart bli frisk till måndag. Snyft. Stackars mig. Sugen på magnum mini och ben and Jerry och hägendaz och Fanta strawberry and kiwi och choklad, och varför tittar jag på Hannah Montana?? Gud jag tokar inte. Orkar inte mer nu. Hejdå, puss puss. SkOjA bAH. Adjö.

spring is här

 


... 

Ni vet när man tittar egenom gamla bilder i kameran....?
                                                                                                                                        


morgoninlägg

Godmorgon. Inte mycket mer att säga. Hej, jag lever fortfarande.

meeeeeeeeh

Har ont i halsen. Hoppas jag blir sjuk.

Hemtex etc.

Goddag kära kamrater. Orkar ingenting idag, är helt slut... pluggpluggpluggplugg längtar till jag har slutat skolan. Kan ni tänka er? INGA LÄXOR. Minns i sexan när jag tyckte om läxor. ha. Nu kanske ni sitter spända på era stolar och undrar varför jag har valt just denna rubrik? Jo ní ser att jag har lite pengar kvar sen i julas och tänker därflr investera i lite påslakan och andra sängnödvänligheter. Fint ska de va. Men dyrt!! vem betalar egentligen 699 för ett betset (som inte ens innehåller ett underlakan och därför inte är ett komplett set >:)

Funderar på att börja skriva såhär. Ser lite proffsigare ut. Inte att man skriver med fetstil hela tiden, utan bara första meningen i stycket. Vad tycker ni?? :D

Men nu ska jag lämna er. Har matteprov imorgon, klara dock detta GALANT, men sedan är det spanskaprov på torsdag. Dör inombords. Och för att toppa det hela engelskagolsor på fredag. VEM BEHÖVER VETA VAD KATALYSATOR ÄR PÅ ENGELSKA?? Vet det nu, catalytic konverter. Ifall ni ville veta.

Adjö.

Hjälp... mig...

ORKAR INTE MER. Nej, jag ska inte vara sådan. Jag mår bra och bor i Sverige. Man ska fan inte klaga. MEN JUST NU TYCKER JAG ATT MAN BORDE FÅ KLAGA. För jag har ett förjävligt tyskaprov snart och... och... det var typ det.

Sen så tycker jag att det är lågt att inte tycka om mina första klipp som jag lade ut igår. Alla måste tycka som jag, ty jag är er enda gud. Eller inte. Men i alla fall. Nånting måste jag skriva, ty jag har svikit er. Har inte bloggat på en vecka. OH NO! Fast jag har en sak att skylla på faktiskt. TYSKAPROVET. Tog upp typ all fritid jag hade. Och sen så postade jag det här onsdag kväll, men då ville inte världen. Alltså, inlägget sprängdes och skickades til cyberrymdens bortesta hörn medans jag stod kvar här och inte visste nånting. Så, detta är alltså tagning två. Fyra dagar senare. Och jag har prcis ätit varmkorv. Skit skit skit skit. Jag kom precis på att jag måste köpa något åt mina lillebrorsor. De fyller år idag (döh). De är tvillingbrorsor... coolt. Fast de är inte enäggstvillinga, som jag och oscar. FAMILY TRIVIA FTW!

Aja, nu måste jag gå. Syns... nästa vecka. Kanske...


Goddag

Tjatja bloggen!! Tänkte be om ursäkt igen för dålig uppdatering, men insåg att alla andra faktiskt hade skrivit något?? :D inte riktat mot dig Victoria... Men hur som helst, så kan jag inte skriva mycket eftersom jag skriver på min mobil. För systern min spelar sims på min dator och papa säger att jag inte får vara på hans dator. MEN VARFÖR INTE? DU ÄR JU INTE ENS PÅ SJÄLV?? Hatar snåla personer.... Hahaha kom precis att tänka på när vi gick omkring där jag bor och det helt plötsligt började regna äpplen?? Vi fick panik såklart och sprang runt och sa att det var självaste domedagen. Sen gick vi in till MIF och hämtade cykelhjälmar för att inte bli träffade... Det blev lite pinsamt sen när äppelkastaren (aka vår gamla klasskompis) kom ut ba 'tja... Jo asså det va min kompis som kasta... Varför har ni cykelhjälmar förresten?' ja.... Vad svarar man på en sån fråga? Hursomhelst måste jag sluta nu för jag har inga batterier. Adjö.

Skit också

Varför kan ingenting bara funka? Den där länken jag skickade sög bajs. Jag försöker igen.Pro... det funkade ju! Vet ni vad, jag tror jag gör ett veckans tips av det här. SWEEET. Ja, som ni såg handlade det förra klippet om ljud. Tjoho. Det här nästa klippet är också skitskoj, och jag känner igen mig i hans plågor. STARK OCH STOLT VÄNSTER INOM HÄNDER OCH POLITIK (tror jag). I alla fall, enjoyOch slutligen, klippet jag menade att skicka igår:

Nu är jag stolt över mig själv. Mitt första veckans klipp-inlägg. Och för er som undrar, det var Jesper som skrev detta magnifika inlägg. Kände att det var värt att nämna, då kategorin inte längre kommer avslöja det.

Hej då. Lycka till med allting och typ... överlev.

Hanna Fridén skrev ett bra inlägg om IC!

http://www.hannafriden.com/politik-samhalle/sluta-sprid-konyfilmen-invisible-children-bakom-filmen-gar-inte-att-lita-pa/

Jag orkar inte, och hinner inte skriva ett inlägg så läs HF:s braiga inlägg.
Ugandas Militär är onda.
Skänk pengar till rädda barnen elle amnesty istället.
Peace out!

Fifuner

Den som vet vad titel-saken är är cool. Väldigt cool. Och eftersom jag skrev skiten är jag coolast. Just too put it out there.

Så, ett inlägg... Försöker desperat få insperation. jag kanske ska försöka länka något?

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/N7TzPEYci_w" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Undrar om det där funkar... MEN VAR FAN TOG BILDEN VÄGEN? I alla fall, det är en snubbe som lurar poliser att han pissar på stan, när han egentligen inte gör det. Primitivt och skitkul.

Det blir nog allt för mig, såvida ni inte vill höra om hur jag dödade tre människor med mina bara händer på en minut. Jaha, så ni vill? (gah... så klichéigt) Okej, det var i ett tv-spel. Jeeeeeeeej. Hej då.

/Jesper som slutat med sina konstiga namn och som kommer sluta med at skriva under sina inlägg också inom sinom tid eftersom allting ändå hamnar i en kategori med hans namn på.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus