HMMM...

Tänkte annordna någon ny tävling här på bloggen... Men vet inte vad priset skulle vara... Vad tycker ni? Vill förresten gratta Siri, som vann förra tävlingen! Hoppas du har mycket glädje av ditt doftljus. Ajdökens.

/Alice

Håriga Grejor

Tja!

Jag är jättesugen på att göra nånting med mitt hår. Klippa det. Kanske. Först tänkte jag permanenta det och ha utsläppt. Men mitt hår är jäääätteslitet så det känns inte som en bra idé att permanenta slitet hår....
eller så kan jag ju klippa bort allt det slitna, och permanenta det.
Men jag vet inte om kortkort hår skulle passa på mig?!
Fast å andra sidan, allt ser bättre ut en att gå runt med en ful hårbulle VARJE dag...

INSIPRATION: 

(http://thefashiontist.blogg.se/)

 

   <---  Jättefin! :)


/PEACE OUT, V



Veckans Klipp

Halloj alla Doriz-fans! Här kommer VECKANS KLIPP!!!

Klipp 1: Ja, det här är saker man ABSOLUT inte får säga till tjejer. Enjoy ;)



Klipp 2: Det här är bara massa random saker...



Klipp 3: Och det här är bara löjligt fail...


Så, det var allt för denna vecka!

/Oscar

Schlaffsa

Ja, som rubriken säger så hade vi D.D idag/igår. JAG VET ATT ALICE SKREV OM DET! Fast jag vill också skriva om det >:(

Å juste, V.K (Veckans Klipp) blev försenat. Igen. Så jag kommer nu diktatoriskt ta över det. Veckans klipp kommer idag. Snart. Av mig. Bra va? :)

Ännihao, D.D va kul :) Och jag åt en Bacon BBQ på Pizza Hut. Var löjligt äckligt gott. Varför säger man äckligt gott? Eller är det vara jag som gör det? Jag venne. Men sen så köppte vi chips och kollade på 5 timmar non-stop Solsidan. Det var kul :) Och sedan så lagade vi pannkakor, fast jag brände min. Fast ingen märkte något föränn köket blev rökfyllt och det inte gick att andas. Så vi kröp runt lite på golvet och hade det trevligt (?) och öppnade lite fönster. Och sen blev allt bra. SÅ! nu vet ni lite mer. Ha re gött!

/Oscar vars mage e liiite sönder...

God eftermiddag.

Som rubriken lyder: Hej. Ska börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering, men iblnd går saker som det går och det finns ingenting man kan göra åt det. För vi hade en s.k. Dorizdag idag och igår, där vi åt på pizzahut och annat myyys. Kvällen avslutades med en slumberpartay.vilket konstigt ord. Men hur som helst, så har jag verkligen kommit in detta med bloggande så jag tog massa foton åt er!! :D





 



 

 

 

 

Förlåt, förlåt, för att några av bilderna blev snea. Men det är faktist jättesvårt, och jag har ingen aning om hur man vänder på de. Eller jo, det vet jag, men det tar typ... Lång tid.För lång tid. Men hur som helst: Första bilderna är från PizzaHut (näha??). Och det var otroligt gott. Helt offatbart gott. fst jag tycker att glasportionen är lite snål. Fast den kostade bara 17 kr men jaja jag fattar ni bryr er inte. Vi åkte lite pulka oxå, men det var kallt. Och vått. Och victoria bara rann. Tihihihi. Men sen då? Ingenting riktigt. Vi titade på första säsongen av Solsidan, och kommit fram till att det var en dålig sak att göra eftersom alla bara fick panik och blev jättestressade. alla är ju verkligen helt efterblivna där. huaoögnruoösthoaqr. Sen vill jag oxå säga att de senaste bilderna inte är från när vi skulle gå och lägga oss, utan när vi vaknat och skulle äta frukost, men helt enkelt inte orkat mer. Det är köket ni ser i sista bilden. Ifall ni inte fatta det. Och den blåa knölen är Victoria. Ja.
Sen vill jag säga att Sarah var mycket saknad, för hon var i Åre. Snyft. Jag tänkte länka, men vet fortfarande inte hur. http://www.syskontillspeciellabarn.blogg.se HAHAHA det gick!! Man behövde bara skriva http:// :D :D :D
Adjö.


HAHAHAHAHAHA



HAHAHAHHAHAHAAHA


tja, Pratar i telefon med min fru. :'))

doriz

Ville bara posta en liten bild p[ en hund p[ dagiset som heter inget mindre än.... DORIZ!! Ni får vända lite på era huvud, vet inte hur man vrider på bilden :P

Tjena mors gamla gallors

Tjena mors etc., som rubriken lyder. Så sa alltid min papi till vår hund Felix när han kom hem. Goda tider. Fast lilla Felix finns inte längre. Nära. Skoja bara. Han finns, men han bor ju i Göteborg, eller staden på G, som Victoria skulle säga. Fast jag bor inte i staden på G, så det är lite synd om mig tycker jag. För min hund, MIN hund, har blivit omplaceringshund, då jag och min käraste syster blev allerigiska. FASTu FELIX VAR COOL. MASKULIN OCH KVINNOFÖRTRYCKANDE COOL. För det måste man ju vara rör att vara cool. Och nu tänker häl ni neeeej.... Ska Alice skriva ett feministinlägg? Närå. Oroa er inte. Nemas problemas. Hörde om en kille Som tog morfin, fast han tålde inte det, så när hans fru kom för att hämta honom från sjukhuset var allt han kunde säga "nemas problemas". Lite synd. VILL HA EN HUND VILL HA EN HUND VULL HA EN HUND. Skulle typ döda någon för det. Jag vet vem, om jag var tvungen att döda någon. Spootschner, du vet vem du där.som ett Men man har ju praoat på hunddagis och blivit oerhört sugen. Som ett sockersug, mmm..... Det skulle inte skada med lite hund att suga på. Eeeeew. Med de orden avslutar jag detta inlägg. //Alice P.S. Har ni hört att den nya prinsessan ska heta Estelle?? Låter som chips eller nåt. Men faktiskt, Estelle Sylvia Ewa Mary. Så var man lite rojalist också.

You are as sick as your secrets

Hej!
.......första gången jag skriver hej och inte tja?
Det finns så mycket jag vill skriva om.. och berätta..
men ni får nöja er med en tråkig recension av min prao-vecka. HA!
Den var bra. Tror jag. De var snälla. Men det fanns inte alltid så mycket att göra för det var dåligt väder i början av veckan och det kom inte många kunder och det var så halt ute att jag nästan bröt hela kroppen och Melissas "jag saknar dig mindre och mindre" är så jävla bra och...

Jag äter chokladglass. Som vanligt alltså. Har säkert 10 mer burkar i frysen..om jag inte redan har ätit upp allt. Det är farligt med extrabra erbjudanden.
Skrev drömdagbok igår. Tror jag ska börja med det. Det är braa och nyyttigt att reflektera och sååånt skiiit vad man har dröömt om sååå man veeet ooom det göömmer siig dåååliga saaaker i eens omedvetnaaaa.
Eller nåt. 
En av "scenerna" handlade om att jag går i en tunnel, jag är påväg mot t-banan. Jag går förbi en uteliggare. Jag tar ut en stor mynthög ur min vänstra jackficka. Jag ger honom några tior och femmor, tror jag. Men jag känner mig fortfarande självisk och taskig så jag ger honom ännu mer. Men jag känner mig fortfarande självisk. Det spelar ingen roll hur mycket pengar jag ger honom, känslan försvinner inte.
Sen slutar drömmen.
En annan "scen" är att jag, Sarah (syskontillspeciellabarn.blogg.se) och Alice är i ett klassrum. Jag sitter på golvet. Läraren skriver ner på tavlan vem som ska göra vad för uppgift.
Ex:
Alice, kyrkan
Sarah, Dalarna
Osv.
Men jag kan inte se mitt nam och vad jag ska göra för att läraren scrollar aldrig ner.
Sen är drömmen slut.

Jag gav Spånga Bosättning crewet en Prinsesstårta och ett tack-kort. De blev jätteglada! :D
Och jag fick en present av dem! :D :D
En jättefin kopp fylld med gelehjärtan jag har spanat in hela veckan!!!!!!!!
De har DÖSNYGGA saker där. Seriöst..assow jag dog typ lite lixom.

Jag saknar dig mindre och mindre, det kommer annat ivägen och det är bra.
Jag har glömt dig en vacker dag
...och Adriana Lima är så jääävla (Sarah ;P) snyyyyygg!



SERIÖST! (Utan smink oxxåååå)

Adjö. 
Hälsningar från en opassande mupp.
/V



 

Neeeeeeeej...

Morgoninläggg. Hjälp mig. Orkar inte... Och jag har inte duschat på två dagar... Vilket faktiskt är förhållandevis bra.

Hej då.

/Dr. Schnupfen

Prao!

Jepp, tredje dagen på praoen avklarad! Jeeeeeeeej. Nej men faktiskt, det var skitkul. jag fick åka lastpall som såg ut såhär: Nehe, ingen bild. Hittade ingen på Google, för dom hette visst inte lastpall. Skit också. Vad ska jag göra nu? Jag kan ju berättade att det fanns en hög med typ 200 kexchoklad som gått ut i december som jag fick ta ifrån. Och att jag fick lunch där, men man var tvungen att ha ett speciellt "lösenordskvitto" som i mitt fall var tånaglar i vitlökssås. jepp, alla är skitmogna där. Men jag är ju inte speciellt mogen heller, så jag borde inte klaga. Vad mer har jag gjort på praoen? Typ cuttat upp alla mina fingrar med en packkniv (är det två ord? pack-kniv... kanske).

Annars har inte så mycket hänt på två dagar. Och kolla, jag höll mitt löfte om att blogga varannan dag! Jesper: 1 Alla andra: 0

/Pitit Pitit Potty

Glad idag

                                            

Tsup?!?  Bara så ni vet: Jag försöker inte slå er, ni ska bara bumpa min hand. Bara så ni vet. Känner mig sådär jätteglad idag, eller jag var inte det tidigare idag, men nu är jag det. Och det är bra, för jag gillar att vara glad. Har sovit i köket hela natten för lillsyrran skulle visst ha kompisar över natten, så jag är cool och ba "Jo men visst nemas problemas wallah" fast jag ångrar det lite nu. För jag är ganska trött. Men glad. Så det jämnar ut sig. NU är det snart dags för andra dagen av prao, och jag är glader, mycket glader för det. För det är förvånansvärt kul faktist. Och jag böjar inte förän kl 9, så jag kan chillapilla lite här med er. Jag praoar på ett hunddagis, som ni kanske vet för jag har säkert sagt det någonstans för länge sen. Och  jag har tagit hand om den franska bulldogen Caesar, tjock stackare. Han är lite av ett mobboffer, han kan inte äta själv. Eller jo det kan han, men alla andra hundar försöker ta hans mat. Så jag har varit tvungen att handmata honom. Ni ska få en bild sen, om jag orkar. Men inte nu. För nu ska jag lämna er och vara glad med mina små hundar och raggsockor. Ajdö.
'
//alizzzz


Ett till inlägg

Jag menade faktiskt det där jag sa om att bli mer aktiv... fast det blev jag ändå inte. Så nu kommer instället jättemycket information på samma gång. För det första måste jag bara säga att jag är pro på gitarr, så jag blev uppflyttad en grupp. Och ja ska ha uppspel. UPPSPEL. Den första april. Nej, det är inget aprilskämt. Så cool är jag bara. För det andra måste jag bara säga att jag har praoat idag, på konsum. Och jag fick baka bröd. Mycket bröd. 10 baguetter och 5 vitlöksbaguetter. Och sen så räknade jag varor i 3,5 timmar. Det var mindre roligt. För det tredje måste jag bara säga att jag tänker fortsätta trenden och berätta sju saker som jag gillar. 1: Tvspel 2: Sova (men vem gör inte det) 3: Slappa och kolla på TV med en godispåse i handen 4: Vara med mina själsfränder 5: Slåss med skummgummisvärd 6: Skrämma småbarn 7: Nånting mer. För det fjärde måste jag säga att jag ska sluta skriva nu. /Pitit Pitit Potty

Angående headern...

Vi fick en komentar nyligen som undrade vem som var vem i headern, och jag är så glad, för äntligen så kommenterar folk och då känner jag mig lite B-kändis :) Men hur som helst, från vänster, så är det Oscar, Victoria, Jesper och Alice. Bra att veta!! //ÄLIZ

Hyponevrokustiskadiafragmakontravibrationer

Japp, den mediciniska betteckningnen (B i svenska?) Jaja.. Det funkar, ni fattar. Eller? Japp, det gör ni. Saker JAG gillar: 1:TEATER! 2:Varm choklad med vispgrädde. 3:Minecraft 4:Mina kompisar? 5:Min familj? 6:Att ha kul (surprise!) 7:Socker 8:Skyrim Det var lite fakta om Oscar. Ha de gött! Juste, kolla in Victorias inlägg om att knulla samhället, det är bra. Väldigt bra. /Oscar

Saker jag gillar

1. När jag läser bloggar på mobilen och min mobil anpassar texten efter skärmen 2. MAT. 3. Sööööva 4. När man precis har duschat och lägger sig i en varm säng med nya lakan. 5. Matchande strumpor. 6.strumpor över huvudtaget 7. Värme 8. The Sims 3 9. Att sitta i soffan och ha det bra 10. McDonalds

Max-burgare

Japp, det har jag ätit idag. Det var jättegött och jag mår bra och jag ör mätt. Sorry för sent V.K, men skyll på Viki.

FAN VA CREEPY DEN DÄR TJEJEN VA!

Gillaer inte dig längre Victoria. Och vi har ett klipp som vi ska lägga upp om en kul grej som hände på NO:n. Fast det få Viki göra. Sorry för inaktivitet. Walla. Syns!

Och här är den mins steriotypiska bilden jag sätt på länge...


/Oscar

VECKANS KLIPP som egentligen skulle publiceras på helgen men som inte blev det och älskar när man öppnar en bok och det är en mosad fluga i den






FUCK SOCIETY

Tja!

Idag tipsade Oscar om en video på youtube som heter Killing us softly (2010).
Den om en kvinna som granskar Medias syn på kvinnor. Och den är
jävla bra
.
SE DEN. NU!



Fast jag blev ändå lite deppad. Det är så sorgligt att idealet för tjejer är att
vara smala, vita, unga, och vackra. 
Det är så sorgligt att nästan alla " modebilder" är retuscherade och att tjejer
känner sig odugliga för att de inte ser ut så och att killar tror att tjejer ser ut
så och kritiserat kvinnor/tjejer i deras närhet för att de inte ser ut som de
retuscherade modellerna.

Så många gånger jag har hört killar kritisera tjejen som gick precis gick förbi
dem.
- Eyy hon har ingen rumpa!
- Vilken jävla planka!
- Haha vad ful! 

Jävla kräk. Du har ingen jävla rätt att kritisera andras yttre. Bitch.


Visste ni (nu antar jag att vi har mer än en läsare) att det till och med finns
"krämer"
som gör så att huden blir ljusare?

Orkar inte skriva mer dåligt skrivet drabbel som ingen kommer läsa. Titta
bara på klippet.
Snart kommer "Veckans Klipp" upp.

/ViCtOrIa

Och här kommer Oscar! Jag märkte att Victoria bara lade upp del 1, så här är del 2:



Ja, det behövde göras. Ha re gött!

/Oscar

glad alla hjärtans dag då...

                                
Jag vet att det är en sån högtid som är uppfunnen bara för att olika företag ska tjäna pengar pådet, men jaja. Jag får ju choklad också :')

En gång till!

Kolla! Två gånger på TVÅ DAGAR! Nästan rekord. Men faktiskt victoria, jag förstår inte hur du orkar. Sedan jag skrev har du postat typ fyra inlägg. VARFÖR? Ooooooh... Det fick mig att tänka på en youtubevideo med grotesco... MEN jag kan inte länka, så bläh. Googla den istället, grotesco+den stora konspirationsteorin. Skitbra.

RÖV RÖV RÖV RÖV. Vi har feeeeet mycket läxor. I tyska typ 23 ord plus översätta två texter. BAJS. Nej, inte ett till läxorinlägg.

Juste, ni kanske har märkt. Jag ska byta namn. Men till vad? Jag tänker inte låta er bestämma. Vilka er förresten? Vi har typ fyra unika om dagen, och det är vi själva. Och nej, ingen kommer vinna nåt på tävlingen vad jag förstår. INGEN HAR JU ANMÄLT SIG. Gah. Att starta den här bloggen har fyllt mitt liv med stress. Tjejerna klarar det mycket bättre. Det har säkert nåt med generna att göra. Precis som att tjejer inte heller rapar eller har fotsvett.
Tillbaka till namnet. Från och med nu heter jag Pitit Pitit Potty. Ja, det är valmofrö på haitiska. Seriöst, va fan? Pitit Pitit Potty? Ärligt talat. My name is Potty. Pitit Pitit Potty. Mehehehehe... Godnatt allihopa.

/Pitit Pitit Potty.

FAN

KUK. Top Model sänds på tisdagar. Det är tydligen måndag idag. Fan.
/Victoria

äliz in da haus

Hej!
Börjar med ett litet snittsigt intro, så att det lätt kan blandas ihop med ett jobbkontrakt. Jag vet att victoria skrev nyss, men jag har lite dåligt samvete, skrev ju ingenting under helgen :((( Är säkert därför som vår statistik har sjunkigt. Enda förklaringen. Men annars då? Sov sktidåligt inatt, precis som victoria. Fast inte lika dåligt, somnade typ 2, Fet najs. Tänkte att det kanske hade nått att göra med att det var fulmåne, men icke sa nicke. Det var halvmåne serru. Annars har dagen bara flugit förbi (låter som mormor...?) och nu sitter jag här och avnjuter en kopp med indisk chaï te (observera min internationella stavning på i:et...)           

MMMMM. Ni ser my sistah Åsa där i bakrunden, helt till sig för att hon fick vara med på bild och internet och sådanna ungdomliga fasoner. Men nu ska jag vara lite cool och dricka ProViva, kanske plugga lite till provet imorgon. Fast det behövs nog inte, jag är så duktig så. Till skillnad från oscar och victoria och jesper som är outbildade råttor      duktiga på andra saker. Adjö så länge.


//äliz

Stuck in her daydream, been this way since 14

Tja!

Känner mig oväntat nog ganska utvilad. Även fast jag sov 03.30-06.00.
Och mina lärare tjatar på oss att vi måste sova 22.00, BULLSHIT! 2h 1/2 räcker skaru se.
Jag bastade nyss och "ångbadade" my face. Känner mig FRÄÄÄÄSCH. 


(Exakt såhär ser jag ut!)

Top Model Sverige (jo tyyvärr så gillar jag sånt skit, can't help it) börjar
om någon timme (jeej) såå jag ska försöka skriva klart novellen , och
efter TMS skall jag skriva klart so-introt.
Nu undrar nu säkert varför jag skriver ett ointressant inlägg om läxor?
Det är såhär va att om jag skriver ett inlägg där det står att jag ska göra
klart so:n och svenskan, då måste ju jag göra det.
Eller nåt. Lixom. Typ.

/NöRdEn SoM bÖrJaR pÅ v OcH sOm äR hUnGrIg

MISSLYCKAD

Tja!

Sitter här och chillar med livet. Lyssnar på lite på The Majority Says.
Men jag borde inte chilla. Jag känner mig ganska misslyckad...jag har haft på mig hela helgen + hela fredagen att göra läxor. Har jag gjort dem?
Svar: Nej.
PALLAH ÄNTÄ MED SKOLAN. SERIÖST. Jag måste skriva klart och lämna in min novell och mitt so-intro som skulle vara inlämnat innan helgen. GAAAAAAAH! Och sen har jag ett jävla no-prov.  FML lixom.

"Did you get my last call
  Regarding the new glass ball
  Oh so sound
  Shiny shiny balls of gold
  How I wish that I never grow old
  Oh so

  So they say
  How are things today
  Hold on wait up
  They take me overseas
  So they say
  How are things today
  Hold on wait up
  Where I want to be
  These hands are made for picking dandelions
  My feet are mine to walk on grass"

La La La La La La La La.

HERE IT KOMMER, ÖNSKNING 3 (jag kommer säkert ändra mig sen):
3. Att jag kan teleportera mig var som helst! Fatta vad aweeesome!! Om jag är ensam hemma och vet att ingen kommer tillbaka på några timmar kan jag transportera mig till en strand i Karribbien kanske och chiiilla galet på standen. Äta en melon. Najsiga grejor.

/VICTORIA

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus