DAGENS TIPS

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=rhv7H1d8TRY


........

Riga o Berlin

DAX ATT SKRIVA INLÄGG!!!
Jag (guzen, ifall ni inte orkar skrolla ner till slutet av texten) ska konfirmera mig med Oscar och Jesper! Och ni tänker kanske Jaha, jag bryr mig... Men vi är fet coola för vi ska åka till både Riga OCH Berlin HAHAHAHA. Och det ska inte ni. Så det så. Inte Victoria helller, förresten. För hon är dålig och oallmänbildad och sånt. Och jag försöker göra detta inlägg så långt så möjligt, men det går inte så bra. Inte så bra alls. Så nu ska jag skriva om nåt helt annat. Att jag ska gå på baletten SvanSjön någon gång i mars. Och det är fett snobbigt.  Peace out!

/Guzen


Håltimmar

Tjo! Nu kommer jag med senaste nytt. Enligt Göran Svensson så ska ALLA DÖ!

Hej. Idag hade vi håltimme och det hade vi igår också. Nu e det så jävla torrt här. Å fyfan! JAG DÖR! Nej men för 13 oskulder, här ska ni få i byxan!

1: Vi hade TVÅ håltimmar på TVÅ dagar. CAPSLOCK!

2: Vi har ätit pepparkakor TVÅ gånger på TVÅ dagar. CAPSLOCK!

3: Vi har sovigt TVÅ gånger på TVÅ dagar. CAPSLOCK!

4: VI HAR ÖVERLEVT!

12: Vi har brännt saker på NO:n. Det var skitkul. Jag, alias McMjölk, lyckades med bedriften att skapa bajs. Helt seriöst. Jag blandade frukt, vatten och sjuhelvetes massa kemikalier som var "Jättebra för naturen och dina hornhinnor". Sen kokade skiten en stund. Och VIOLÁ! BAJS! Det var brunt och tjockare än vatten. Det måste ju vara bajs.

/McMjölk

GgGgG-Mässan

TJAA!
Jag borde egentligen göra klart bildanalysen och matten...och franskan..MEN jag är en sådan bra och aktiv bloggare så jag slänger ihop ett utförligt (och otroligt tråkigt?) inlägg iallafall. Den här gången kommer inlägget inte handla om vilken dålig bloggare jag är. Bra va?
Men iallafall, som ni säkert redan har hört av GUZEN var vi på Gymnasiemässan i Älvsjö igår. Det fanns gratis mat-och-plåster & pennor. Jag har ingen aning varför man fick plåster?! Men det är bra att ha om kinesiska sumobrottare kommer mitt i natten när man sover och börjar tugga på min arm för att dem tror att det är ris.
Vi åkte dit tidigt på morgonen för vi är så morgonpigga och var där ganska många timmar. Det finns en McDonalds på gångavstånd så dit far vi och åt MAAAAAAAAAAAAAT (<3333). Sedan gick vi tillbaka till G-mässan igen en kort stund och snodde lite blyertspennor och tog en jättefin bild på hela gänget. Ni vet den som GUZEN visade? Men hon förstörde bilden.
När vi kände att vi var klara far vi till T-centralen för GUZEN skulle leta efter julklappar. Och som dem otroligt braiga vänner vi är följde vi med henne. Hon hittade vad hon letade efter. jag är ju en sådan braig vän så jag tänker icke avslöja vad hon köpte ifall om någon i hennes familj läser vår lilla blogg.
(Håller på ladda ner några bilder. W8. Jag är så cOoL jag använder amerikanska förkortningar.) 

MÅSTE SOVA NU SÅ HAJ DÅ!
/KAJ

Julmarknaden

HEJ PÅ DIG NU SKRIVER JAG ETT INLÄGG FÖR JAG VILL VARA AKTIV OCH SEN BLI KÄND OCH SEN BLI SKÅDIS ELLER ARTIST OCH SEN SKA JAG TA DROGER OCH SEN SKA JAG DÖ NÄR JAG ÄR 37 ÅR GAMMAL HAHAHAHA. Men seriöst, jag borde skriva något. Om gymnasiemässan. Som jag gick på eftersom jag är AMBITIÖS. Vet ni vad det betyder, era dumma inkompetena ungar som bara bryr er om knull? Nä, trodde väl det. Men hur som helst.. Inlägg... JO! Idag är det första advent och jag har haft fet med kul och ätit lussebullar och pepparkakor och gått på julmarknad på gamla stan för jag är kulturell och sånt. Men jag tog inget foto. HAHA hur känns det? Men jaja. Det är stoooorm nu. Stormen Berit, tror jag. Och det blåste så jag tappade nästan min mössa in i vattnet. Det hade varit synd om min mössa då för jag skulle iaf inte vilja simma i vattnet. Och det är jättemycket ström. Och kallt. För det är snart december, och då så fyller jag år snart. JEEEEJ. Men nu måste jag sluta för jag har ett liv och sånt och jag skriver inte meningslösa inägg, typ godnatt bloggen, eller blä jag mår dåligt, eller nu ska jag titta på tv osv. SÅ HEJDÅ JAG SKA SPELA SIMS NU.
/GUZEN

Men va fan?

Ursäkta ordvalet, men jag blev lite sur. Jag kollade på statisken över bloggen, och den såg ut ungefär så här:

FÖRSTA DAGEN: 4 unika besökare
ANDRA DAGEN: 15 unika besökare
TREDJE DAGEN: 11 unika besökare
FJÄRDE DAGEN: 9 unika besökare
FEMTE DAGEN: 8 unika besökare
SJÄTTE DAGEN: 3 unika besökare

Ni är så aktiva att jag svimmar i min egna spya. Inte för att vi någonsin trodde att vi skulle bli kända eller nåt, men vi kunde väl åtmindståne få hålla på i en vecka innan allt dog?

/Dr. Schnupfen

PRESENTATIONER

Ja, eftersom vi varit lata har det blivit så att vi inte riktigt presenterat oss ännu. Detta ska dock ändras, här och nu.
Så, här är alla i Doristeamet, i rangordning såklart.

DR. SCHNUPFEN: Heter egentligen Jesper, som ni alla vet. Namnet är tyskt och betyder ungefär "Dr. Snuva" Lamt? Ja, i alla fall på svenska. Gillar att ta långa promenader med folk han knappt känner, lyssna till fåglarnas kvitter, skrika okontrollerat och att vara omoralisk. Hatar allt som inte inte är symmetriskt, aka en perfektionist. Så fort någonting inte går till på "rätt" sätt släpper han ifrån sig ett avgrundsdjupt vrål och svär oavbrutet i 23 minuter. Giller även att skriva om sig själv i tredjeperson. Jag vet att det låter lite torrt men alla månar har ju som sagt en baksida (påhittat ordspråk). Några saker som jag skämms lite för är att jag är en stor fantasynörd och att jag inte byter strumpor så ofta som jag borde göra...

GÜZEN: Tjaba tjena brothers. Nu ska jag skriva en presenation och jag är väldigt dålig på detta och jag tycker dessutom att det här är jätteonödigt eftersom de enda läsarna vi har är folk som redan känner oss. HERE IT GOES. Jag heter Alice och jag gillar våld och blod och saker med för hög sockerhalt. Och grisar som nöffar jättemycket :D :D :D Och jag har ett s.k. Afro som gör mig absolut coolast i hela stockholm (minst). Och namnet passar mig som handen i vanten (???) eftersom det är turkiska och betyder snygg. Och jag är SMOKIN' HOT. absolut. Hejdå!

McMJÖLK: From Russia with love, alias vår egen smått laktosintolleranta mjölkman. Mina intressen är Rugby, Gymning och Boxning. Jag brukar gymma 3-5 dagar i vackan och nu kan jag bänkpressa 12 kilo (stolt). Nejmen seröst, jag gillar film och McDonalds. Ni har säkert sett mig på SVT, jag e snubben i kavaj som ser bra ut. Ciao!

Måste komma på ett smeknamn först... KAJ!!! :D
Kaj: Jag är en tjej på 14 höstar som gillar att umgås med min gris Bacon. Vi brukar gå längst stranden i höstmörkret, bara vi två, och titta på solnedgången tillsammans. Annars gillar jag att äta MAT! Om någon sa beskriv Kaj! Då skulle den personen beskriva mig som irriterande, jobbig, och speciell. Mina hem befinner sig i Skarpnäck och Spånga. Mitt marsvin heter Lillan, men hon är inte liten. Hon ska få en tomat till julklapp.Bilden är tagen på gymnasiemässan, som vi gick på idag. För vi är jättecoola och ambitiösa och sånt. MVG- barn lixom. Men bilden är jätteful, jag vet. Speciellt Alice. Men det var en bra bild, där alla syntes. Från vänster: Jesper, Alice, Victoria, Oscar :) As-sexiga.


THE END

Dagens ungdom...

Ja, här kommer ett annat patetiskt inlägg bara någon timme (om ens det) efter det senaste. Men jag har inget annat att göra, så varför inte? Bloggen är ändå inte populär, så ingen risk att skämma bort sig. Jag vet att man ska satsa på kvalitet hellre än kvantitet, men det här blir ett undantag. Så, här kommer lite "freewriting" av den store Dr. Schnupfen.

Just nu sitter jag som sagt hemma och har lite. tråkigt. Jag hoppas vid gud att nån bra tvserie eller film går på Tv, annars kommer jag inte överleva. I skolan såg vi en film, som ni säkert redan hört talas om, vid namn "This is Englad". Det är väl en bra film, bra skådisar och ett sånt där djup som alla gubbar pratar om. Men den är också hemsk. I en scen blev en svart man brutalt misshandlad av en "skinnskalle" och bliden vill inte släppa från näthinnan. Jag vill inte vara sntimental eller något, men just det där kände jag var värt att skriva om.

Annars har int så mycket hänt på fritiden. Vi spelade som sagt alfapet på medborgarplatsens bibliotek och Oscar vann. Vi körde en speciell variant, där varje spelare tillåts ett fusk var, i form av ett ord som inte "finns". Victorias var bira, Oscars var smekfis, Alice lade tjära (inget konstigt i sig, förutom att det krockade med fyra andra ord) och jag, som den coole doktor jag är, fuskade inte.

Sedan har jag spelat rätt mycket tvspel också, som varende 14 årig pojke gör.

/Dr. Schnupfen

P.S: Vi arbetar just nu med ett "Presentationsinlägg, men p.g.a tekniska problem har det inte gått att posta än. Har vi tur går det imorgon.

Fredagsmyyys

TJA!

Vet inte riktigt vad detta inlägg ska handla om...men jag kan börja med att skriva otroligt tråkiga vardagshändelser. Men iallafall, idag har det varit en ganska OK. Vi hade sovmorgon, inte många lektioner och vi tittade på en film (This is England) på engelskan, och en lång lunch. Under lunchen skrek vi oss hesa som vanligt. Men denna gång kom inga arga lärare och skällde ut oss.
Efter skolan gick vi till Biblioteket i Medborgarplatsen och spelade Alfapet.
 

Jag vann såklart men Oscar var inte långt efter.
Nu sitter jag vid datorn och skriver detta inlägg. Är fortfarande inte säker om jag ska publicera det eller inte. Nu ska jag titta gå in på några bloggar (HanaPee, Ladyn etc) och stoppa in föda i min salivfyllda mun.

/ ViCtOrIa AKA KAJ

En helt vanlig dag i en skola i Sverige

Ja, eftersom det här är en blogg jag är socialt tvingad att också skriva ett litet inlägg. Detta är ungefär hur en vanlig dag ser ut för oss, eller rättare sagt en vanlig torsdag. Dagen börjar med NO, där vi håller på med laborationer. Rätt kul, man får chansen att bränna saker levande och skapa liv på skoltid. Victoria brukar dock komma försent till första lektionen, antagligen för att hon bara är lat. Eller, som hon säger: "tunnelbanan krånglar". I alla fall, idag skulle vi undersöka socker av olika slag. Eftersom man fick provsmaka sockret var det ganska självklart att någon skulle få en sockerkick. Och såklart var det Oscar. Sedan B-språk, med Honsomintefårnämnasvidnamn.

Jag märker redan nu hur det här kommer bli torrare än sand och definitivt inte värt att läsa, så jag slutar där. I slutet av dagen blev i alla fall tillsagda fyra gånger på fem minuter att sluta skrika i korridoren. Det hela slutade i en rejäl utskällning som jag diskret försökte muta bort, men läraren tyckte nog att en krona var lite för lite. Juste, en till sak hände. Alice, som i sitt desperata behov av sötsaker, frågade en lärare om hon kunde tänka sig att "köpa ut" lite enkronorskakor från lärarrummet. Istället för att bara torrt gå där ifrån, gick läraren med på det! När hon fått en femma gick hon tillbaka in i lärarrummet och kom efter en liten stund tillbaka med fem små kakor i handen. Alice såg ut som hon träffat jesus.

/Dr. Schnupfen (eller bara Jesper)

Konsten att bränna upp servetter

Jaha, nu ska jag skriva ett inlägg. För att visa att det där med att ha en blogg är ett helhjärtat försök att bli känd. Eller nåt... Men nu ska jag skriva något som ni (antagligen) finner 100 % ointressant. Och jag är rädd att jag kommer verka desperat när jag skriver något bara en timme efter senaste inlägget av Victoria. But here it goes. Igår hade jag och mina kära klasskamrater väldigt kul, då vi hade "hittat" en full tändsticksask... hehe... Och vår lilla pyroman ville såklart bränna upp nåt. En liten pappersservett. HAHAHA VAD KUL MAN KA HA, tänkte vi. Så vi ställer oss i idrottssalen och tänder eld på skiten. Och den började brinna. (vilket man antagligen kan förvänta sig när man håller en låga under en bit papper.) Och vi hade allting under full kontroll, absolut hela tiden. Vi började inte alls skrika hela tiden, nej nej. Och vi tänkte hela tiden på den där övervakningskamerajäveln som såg hela skiten. Ja ja. Så i vilket fall så stod vi där med en flammande pappersbit i handen och gav ifrån läten som man kan säga var en blandning mellan asgarv och skrik av rädsla. Hela grejen slutar med att vi släpper den på marken och stampar ut en kakelgolvsbrasa och springer därifrån, rädda för att bli busted. Vad kul man kan ha, eller hur??? Och nu har ni, mina kära läsare, slösat hela (max) 5 minuter på en ointressant text,och känner er säkert som underbetalade svenskalärare som måste läsa dåliga historier på sin fritid. STACKARS ER.

/Alice

Sjöapa

Heej
Jag har försökt att ladda ner en finare bloggdesignhelvete med det funkar inte!
Vi säger att det är deras fel att dem ska beskriva allt så komplicerat... Så ni får glo på denna
tråkiga design vi har för tillfället.
......
Jag suger på att blogga. Creeds till alla ni nolifers som orkar blogga 5ggr om dagen!

/ Torsten ut. (aka den könsviskande tjejen)


Jogg å Donuts

Idag har jag (Oscar McMjölk) och Alice joggat! (fett stolt) Vi joggade non-stop i en hel halvtimme! det kanske inte låter som nån superbragd, men då får man tänka på att vi faktsikt är så lata satt vi bokstavligt talat inte orkar öppna dörrarna i skolan. Men vi fick vå belöning åtminstånde. Vi fick bra kondition och DÅNATS! Choklaaad... Mmm! "I GO NUTS ABOUT DONUTS!"

Å juste, på grund av att vi är feeet episka så har vi fått hela 10 unika läsare på EN DAG! Tak.

/Oscar som skrev nåt

Dorizzz is in da house!

Hej på er. Nu är det så att vi skulle skapa en blogg, mest för att jävlas med en annan kompis. Men två av våra medlemmar började skrika okontrollerat, så vi var tvungna att avliva dessa. Rest in peace, Victoria och Oscar. Vi kanske borde börja med att presentera oss. Jag, da holy sekreterare, heter Alice Inget Efternamn (jag har inget efternamn på grund av ett avsågat hästben) och min trogna assistent heter Dr. Schnupfen (alias Jesper). De två avlidna hette som sagt Oscar och Victoria. Och de är fula. NU ÄR DET DAGS FÖR STATUSRAPPORT. Oscar sitter i ett mörkt hörn och spelar Spindelharpan medans han skriker i falsett. Victoria ligger på golvet, dels under en säng, inlindad i diverse täcken och mattor. Och viskar könsord. Jag och Jesper hjälps åt med det första inlägget i bloggen. DUKTIGA.
Som ni säkert redan märkt är Doriz en förkortning för "de onormalas rätt i zamhället". Egentligen ska det vara med ett s på slutet, men det bloggnamnet var taget. Så det fick bli Doriz. Och ska man vara ärlig är det egentligen mycket coolare.

/Doriz

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus