Gott nytt år i förskott..eller nåt

TJA!

Victoria här. Igen. Och denna gång skall jag icke skriva inlägget på ett främmande språk. Som ryska t.ex.
Jag kommer ihåg på mellanstadiet.
- Victoria man börjar inte meningar med och, sa fröken skolpedagogen Lena/Märta/Maria/Lena.
Har ni märkt att mellanstadie-lärare, om det nu är en kvinna ganska ofta heter Lena eller Merta eller Maria eller Mia? Fast så kanske det bara var när jag var ett litet flickebarn med rosiga kinder och rosetter i håret.

För några dagar sen kom min storasyster på besök och hon skulle lära mig Bagiska,  (ett språk man pratar om man bor i bagarmossen....) hon sa ord och fraser såsom "det är knazz i orten". Tydligen så kunde det vara "knazz i orten om man hade bråkat/inte gjort läxan/ bråkat med mamma osv. Men jag förstår fortfarande inte varför det kunde vara knazz i orten för det...och att vara mulatt är inte lika coolt som det var för några år sedan. Nu är det kongolesar som är inne (?). Men bara om man är kille, inte tjej..:P
Jag är inte så insatt i det så jag byter ämne.
DET ÄR SNART 2011 *MWIIIIIIII*
Mina nyårslöften är att:
- Äta hälsosamt
- Träna så att jag får fiiinaste beachbodyn
- Typ göra läxor då och då *boriing*
 (Mitt riktiga nyårslöfte)
- Bara få B:n och A:n som vt-beyg, förut på idrott ;P

    


Min pappa kom precis hem med raketerna. Trevligt. Min andra storasyster tjatade alltid på mig förut att jag inte får skrika eller ha hög volym på tv:n när marsvinet är där. Så varje år på nyår får jag panik och springer runt i huset och letar efter saker som jag kan lägga runt hennes bur som ljudisolering. OCH (REBELLISK, trotsar mina gamla lärare) stackars alla hundar, de måste bli jätterädda! :(((

Jag har tvångstankar. Ibland vågar jag inte titta på en serie. För tänk om jag tycker att den är bra och att jag blir beroende av den och jag är ju redan beroenda av massa serier!

                                                                                 +
Det är ingen idé längre att jag varnar er att inlägget är tråkigt. Vi har i alla fall ingen som läsar vår blogg. Men om Sarah läser detta skojar jag! Vi har ungefär 3000läsare om dagen. 

Det blir hummer sen. OM NOM NOM. Nu ska jag leta reda på passande ljudisolering till svinet. Ibland ser hon ut som en fet säl med kycklingfötter. 

/ ADIOS! 

HAHAHA

Kom precis på att vi har högerklicksskydd så ni kan inte kopiera pch gå in på translate..
jag hoppas att vi har några ryska läsare ialllafall. Fail.

Adjö.

/Victoria


Me no speaki svärdfisk

Здравствуйте!

Я надеюсь, вы хорошо провели июля Было любом случае я люблю Рождество <3 <3 <3 <3
Да, это было так давно я встретил кого-то в команде Doriz, но Оскар позвонил мне и раньше, и кричал, что у них были свои долгожданные Скайрима. А где их социальная жизнь из ....
Наслаждаясь рождественские каникулы, и я пойду к маме в ближайшее время и играть SIMS: D: D: D Я не сделал это на века! : O
Отсутствие Вильма и ее десять детей .. и трое ее бывших мужей .. и двое ее Хестер:)) скоро я собираюсь торговый центр и посмотрел, если я найду что-нибудь приятное на продажу.
До свидания!
Ps. HAHAHAHAHA google translate suger...
AJ DÅ!

/victoria


Ville bara säga....

...att vi har gjort en drastisk ökning och ligger nu på 6 unika besökare. JEEEJ.

Varför, hur, och när.

Såhär är det va, att på julen ska man vara social. SOCIAL. Precis därför har vi inte uppdaterat på länge (en eller två dagar...). Förutom det extremt översnobbiga förra inlägget. EXTREMT ÖVERSNOBBIGA.

Och det är också därför vi hade rekordlåga två läsare igår. Seriöst, TVÅ. Det är ju fan rekord. Vi borde få medalj.

Så, som ni kanske märker eftersom jag byter rad hela tiden för att det ska se längre ut, är det här ännu ett random bajsinlägg. Men ett bra bajsinlägg. För det innehåller lite bra information. Som astt vi inte kommer blogga så mycket på mellandagarna, eller på hela jullovet för den delen.

Nu vet ni. Men kolla gärna bloggen ändå. För att. Och nej, inga bilder. Har inga, och orkar inte.

/Dr. Schnupfen


JulklappighetI ÅR SKA VI BARA KÖPA NÅGRA JULKLAPPAR...Hej.

Hej. Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu. Men något ska jag kunna klämma fram. Och nu tänker jag trycka på punkt ända tills jag kommer på något.................................................... Det tog inte så lång tid. Men det är för att jag kom på att vi fick betyg idag, vilket megacoooooolt. Och jag fick massa B, och C. Och två A. Och ett D. Men jag är nöjd, för C är ett VG vilket är ett BRA. Men hur som helst, nu då? Justeeee jag ska till jönköping imorgon, jättetidigt. JÄÄÄÄTTETIDIGT. Typ klockan 6. PÅ JULLOVET. Men vuut evah. Hohohohoho. fluum. Och jönköping är en liten småstad i småland. Och om ni (mot all förmodan) inte vet vad Småland är så har jag en bild. Nej, skoja bara. Men jag är fortfarande inne på pappas MacBook, och jag vet inte hur man kopierar och sånt skit. Men tänk er massa snö och en röd stuga och massa gubbar och gummor. Och sen blandar ni det med en mindre storstad a la ca 100000 pers. Då får ni JÖNKÖPING. Men jönköping är litet och de har inte internet (Jag är jättebra på att ljuga) så jag kan tyvär inte göra några inlägg på ungefär 2 och en halv vecka. Eller kanske, kanskeee hinner jag med ett litet god jul eller nåt :D Och jag tvivlar på att oscar eller jesper eller victoria kommer göra något inlägg under lovet. Så förvänta er inte mycket av oss, alla våra kära läsare som genomsnittligen ligger på ca 8 unika besökare per dag, som nog är min dator, O och J´s dator, Victorias dator, vår kära kompis Sarahs dator, någon random person och föräldrar. Jaha. Men nu är det väl dags för mig att avsluta denna fantastiska text. Jag fattar inte att jag bara fick ett C på svenska. Jag har fått A på varje prov (förutom EN bokrecension), OCH att jag har en blogg där jag skriver så vackert. Nu ska jag tänka och ev. klaga på Anneli. Hmmmmmm....... Det KANSKE kan vara för att mit beteende inte är det bästa. Men inte bara värt ett C. ARGLIGHET ÄR ETT ORD. Men nu måste jag sluta, för jag ska vara med min fantastiska lillasyster som äger på gitarr och som tappade bort sitt Kapo men som nu har hittat det igen. Hejdå. Kommentera gärna, även om det typ är "hej". För varje röst räknas. Och nu tänker jag vara en ängel och länka sarahs blogg, eftersom hon har mycket fler läsare än oss, bland annat någon känd rik hästtjej som heter Nellie och som sarah har pratat om hela veckan,och om jag länkar henne kommer hon antagligen länka oss. Och vi har "diskuterat" om detta, jag och victoria och sarah. Men nu måste jag sluta. Hejdå.
/Guzoy
GAAAAH GLÖMDE NÄSTAN LÄNKA. http://syskontillspeciellabarn.blogg.se/

 


UPDATE!

TJAAAAAAA!!!!!!

Jag har inte uppdatera på jetelenge...MEN HAR VARIT UPPTAGEN MED VIKTIGARE SAKER! Som att spela sims3 djurliv <3<3<3 spelar just nu, men Alice skulle göra hemska saker med min syster om jag inte skrev ett inlägg nu..fast det skulle ju bara vara trevligt om jag slapp henne ;P
JAG HAR EN JÄTTETREVLIGT FAMILJ PÅ SIMS!
Mamman Wilma är odödlig och hon känner jättemycket pengar. Snart är hon på toppen av sin karriär! Hon har snart 10 FRIKKING BARN, just nu är hon gravid med tvillingar. Hennes rykte på stan är skithög för hon har varit otrogen sisådär 3ggr...och hennes äldsta barn såg när hon totaldumpade deras pappa och hånglade med en annan snubbe som skulle bli mina två barn Holiday och Susies pappa. Fast det är en annan historia. :P Jag har kanske glömt att nämna att papporna till barnen är tre olika schnubbar?
den som jag är gift med nu är kines. Hans ex-fru hatar mig.
SKA SPELA ZIMZ NU SÅ HAJ DÅ!
/VICTÖRIAAAA

Steve Jobs

Mycket lovande titel, eller hur? För er okunniga läsare som inte vet vem eller vad det är, kan jag redan nu berätta att han är VD på apple. Eller, han var. Han har ju varit död rätt länge nu.

Så, varför i skriver jag detta till synes meningslösa inlägg? För det första vill jag berätta är att det inte alls är meningslöst. Det är extremt meningsfullt faktiskt. Och för det andra: Han var fett cool. Han hade ett ordspråk som löd: "Vi sätter kvalitet framför kvantitet". Jag kom först nu att tänka på hur ironiskt det där är. Vi har precis lovat att skriva ett till två inlägg om dagen... vilket medför cirka 50% onödiga bajsinlägg. Eller, om man ska vara lite fin, "spontana inlägg". Så det här blir väl det första "spontana bajsinlägget" antar jag.

Nog om gubben och hans ordspråk. Nu till de bra sakerna. JULAFTON OM FRIKKIN FYRA DAGAR! SINNESSJUKT! Jag är glad. Mycket glad. För det ska man vara på julafton.

I alla fall, här kommer lite bilder. Gubbe till vänster. Gubbe till höger.


FÖRLÅT

Förlåt så hemsk mycket våra underbara läsare, för vi har varit stygga barn och inte uppdaterat. Så vi kommer inte få julklappar. Men vi har en anledning, för mitt (guzoy) internet har kraschat. Och alla andra sa något i stil med: Men kom igen Alice, det är ju faktust din tur att uppdatera. MEN JAG SKULLE OM JAG KUNDE. Och nu skriver jag på min kära faders dator, en MacBook, men jag kan inte skriva mycket för pappa är journalist och skriver en lång text eller nåt. Och jag ska äta en falukorvsmacka snart. OM NOM NOM NOM. Men vet ni vad som hände denna fantastiska sändag den 18 december?? Jag fyllde 14 år. Jaha. Och vi grillade korv, men det var inte lika kul som det låter, för det skulle ha snöat, men det regnade. Jaha. Och när vi skulle grilla hamburgare så "smälte" dom och rann genom gallret. Jaha. Men det var kul, specielt när vi grilla marsmellows. OM NOM NOM. Men de blev brända. Jaha. Fast finafina presenter fick jag. Från resten av Dorizteamet fick jag 2 st my little ponies som jag kommer leka med varje dag i resten av mitt liv, och en Topmodel borste i plast. Jaha.  Nu ska jag äta min macka, så jag återkommer.

Jag är tillbaka. Sakna ni mej? Jag har nu ätit "middag" och gjort klart min No-läxa. Duktig flicka. Men nu ska jag fortsätta min lilla berätelse. Och av min kära vän sarah fick jag en fin handkräm som luktar exotiska frukter a la mago och papaya. Tack sarah :) Juste, glömde nästan, jag fick oxå 14 st 200 grammare marabou av doriz. JEEEEEJ. Nu orkar inte jag mer, så jag kommer gå och bajsa. Hejdå. Bilder kommer nog snart, ska be victoria lägga in sen. Hejdå.

/Guzoy


Rekordsiffror

Vi på Doris är väldigt glada just nu, och ni som läst rubriken kan säkert gissa varför. Vi har haft de högsta besökssiffrorna på typ en månad! Hela 13 unika personer (med betoning på unika) läste vår blogg igår!

Som ni säkert har märkt på andra inlägg så har det gått lite si och så med siffrorna på senare dagar, så ett sånt här genombrott är mycket välkommet. Frågan är, kan detta ha någonting att göra med att vi nu skärpt till oss, uppdaterat oftare samt haft fler bilder och filmer? Vi tror det.

Så, med risk för att vara lite smörig, tack till alla ni läsare som hjälpt oss hit. And tell your friends about us!

/Doriz teamet

Pepparkaksbak (igen)

Nu har vi lyckats med det omöjliga, nämligen att baka pepparkakor utan att spränga halva västvärlden. Visserligen offrades två oskyldiga skedar till SS och "huset" ser nu mest ut som en missfödd kub. Men det är fortfarande ett hus. Jag ska nu försöka få in lite bilder, vi får se hur det går. Och bara för att ni inte ska tro något annat så betyder SS Socker-Satan.

Jaaa... Men jaaa... Men vaaad... Ja! Ni kanske ser att jag ser ut som en kanin med kokain, men det är för att fotot är taget prcis då jag stoppar i mig en förbjuden bit pepparkaksdeg, som är bland de godaste degen jag vet. Och nu gott folk, BILDER!


Pepparkakshus! (åt fel håll)
Som ni kankse redan sett så är inte Guzoy (Guzzen+Roy) och Kaj med, för de är kvinnor och dem ska bara tvätta bilar. MÄNNEN SKA BAKA!

/Mjölkblixten

Hungrighet och andra hemskheter.

Förlåt för dålig uppdatering, men jag orkar inte. Och jag har jättemycket att göra. Säger vi. Korta meningar. Punkter. Men jag vet inte. Tråkighet. Trötthet. Hungrighet.

Nu har jag ätit men jag är fortfarande lite hungrig. Men jag orkar inte gå till köket igen för jag sitter i vardagsrummet och det är typ 10 hela meter till köket. Så jag får sitta och svälta lite. Men vet ni vad?? Jag fyller år imorgon. Jaha. Så var det inget mer med det. Vet verkligen inte vad jag ska skriva. <- Lång mening. Tråkighet. Trötthet.  Hungrighet.

/RoyellerGuzenjagvetintemenjaja.

Designtävling

Vi blev tipsade av en kompis att besöka en viss blogg (den som är nämnd ovan) och gå med i en tävling om att vinna en egen unik bloggdesign. Vi på doriz tycker då att vi förtjänar att vinna denna tävling, då vi är nya i bloggbranschen och skulle behöva publicitet. Vi skulle bli enormt tacksamma om vi vann denna tävling.

Här är en länk till inlägget, så att ni också kan vara med och tävla:

http://torpenbergs.blogg.se/2011/december/lucka-13-utlottning.html#comment

(Ps. Vi känner din vän Mimmi C och det tycker vi/jag också är en ganska bra anledning varför vi förtjänar att vinna. Hon skulle bli såå glad för vår skull! Eller hur Mimmi? ;P)

Framtida planer

Vi på Doriz har haft ett litet krismöte, mestadels angående våra rekordlåga besökssiffror. För den nyfikne ligger dessa på i genomsnitt 6 unika besökare per dag. Men, förhoppningsvis kommer detta att ändras när våra ondskefulla planer satts i verket. Eller hur man nu säger.
Inom den närmaste framtiden kommer dessa saker ske:

1: Vi kommer att lägga ut fler bilder och filmer. Detta är ett önskemål från våra "fans". Anledningen till varför vi INTE gjort detta tidigare är egentligen ganska pinsam. Kaj är den enda av oss som vet hur man gör. MEN DET SKA DET BLI ÄNDRING PÅ. NU.

2: Vi kommer kanske få en ny översexig design. Detta p.g.a. att vi har många kontakter inom SHDF.

3: Vi kommer uppdatera oftare, minst en gång om dagen. Ibland (förhoppningsvis rätt ofta) två gånger.

Till sist vill vi påpeka att om ni följer oss på bloglovin bidrar ni till en bättre värld.

/Doriz-Teamet

Senaste händelserna

Ja, precis som titeln antyder så är det här lite av en "recap" (eller vad det nu heter) om vad som har hänt de snaste dagarna.

Till att börja med såg vi på en bra musikal igår. Eller i alla fall jag och Mjölkblixten, som han nu heter. Hair hette den. Hair betyder hår på engelska, och ja, filmen handlade om hår. Inte bara såklart men lite. SERIÖST NU. Den var bra, rolig, alla skådespelare var duktiga och bla bla bla. Och i en scen var alla nakna. NAKNA. 13 års åldersgräns.

Förresten, den finns som film också. Filmen är också bra, så hyr den. Eller köp den.

Det andra som hände var att vi hade matteprov och jag fick A. Alltså jättebra. För jag är bra på matte.

Onödigt många radmatningar här.

Hehehehe...

Slutlekt.

Inte!!!

Mogen jag är.

Hejdå då, gott folk.

VÄNTA! EN TILL SAK! Vi var tvugna att städa jättemycket idag på hemkunskapen. Det var alltså supertrist.

/Dr. Schnupfen

Da holy 6 följare

Ett kort meningslöst inlägg. Men jag ville bara säga att trots att vi kanske inte har sådär jättemånga unika besökare, men vi har i alla fall 6 förjare på bloglovin :D :D :D Så om ni söker på doriz, så kommer vi upp. FÖRST. HAHAHAHAHAHA

/Guzen (som vill byta namn för jag trivs inte och jag känner mig som en liten krabbskit eller nåt som har ett för litet skal/snäcka). Det får bli Roy.

//Roy

P.S. jag kommer antagligen byta igen och detta måste diskuteras med da doriz gang.

hveröhgetöatpknäs

INLÄGGSDAGZZZZZ
vatzap my little brothers and sistahs?? Vet inte riktigt vad jag ska skriva om, men något borde jag ju kunna klämma fram. Typ som när man har jätte ont i magen och man sätter sig och skiter fast man inte måste och det är bara jobbigt men man vet att det kommer bli bättre sen... UTSPÅRNING
Men hur som helst, jag vet helt ärligt inte vad jag ska skriva om... När vi skapa bloggen så var det typ meninge att vi skulle skriva om vad som hade hänt under dagen och sånt, men allvarligt, vem orkar lyssna på något sånt?? Inte jag iaf... NI BRYR ER VERKLIGEN. Förresten, vi kommer nog inte skriva så mycket, för vi har maaaaaaaassa prov. I matte, no, so och ... det var något mer, jag lovar. Och jag är sjuk, men bara så där liiite sjuk så man inte kan vara hemma. STACKARS MIG. Men nu ska jag sluta, för jag vill se på simpson.
SEE YA LATER ALLIGATOR.

/GÜZEN


TÄVLING!!!

Nu är det såhär va, att eftersom det går åt helvete med hela statistiken och allt, så ska vi ha en liten tävling här. Det är väldigt enkelt att delta, skriv bara ditt namn, ålder, vikt, längd samt kön i kommentaren och VARFÖR just du ska bli vinnaren i denna tävling, där första pris är 1 st. pepparkaka. För att ha dubbelt så stor chans att vinna, följ vår blogg samt kommentera/besök dagligen. Tävlingen håller på fram tills julafton. LYCKA TILL!

/Dr. Schnupfen

Nåt tyskt och manligt

Ja... Eftersom jag inte skrivigt något på säkert mer än en vecka så måste jag helt enkelt skriva något nu. Om vad? undrar ni säkert. Jag ska vara svinigt filisofisk och svara: "om livet".

Som ni säkert redan vet är det snart jul, och julruschen har börjat. Inte för att det märks nere vid mig. Här har vi ett konsum, en aftonbladetbutik och en pizzeria. Bara. Om man inte vill ta en skön lång promenad i regn, snö och slask vill säga. NOG OM DET.

Shit... Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva. Men eftersom rubriken innehåller ordet "tyskt" kanske jag borde berätta att vi har tyskaprov nästa vecka. Och att jag fick A på det förra.

En till sak som är någorlunda värd att nämnas är att vi just nu ha lite tekniska problem med bloggen. Inlägg kommer i lite fel ordning och statistiken ljuger mig rätt upp i ansiktet. För visst har vi mer än SJU unika visare? Okej för att det var tvåsiffrigt igår, men om man nu ska leva i nuet känns det inte helt okej. SVIKARE, SJÄRTSUGARE, SVINHÅL!

Såhär i efterhand känner jag att det inte var den smartate idé att förolämpa våra läsare.

/Dr. Schnupfen

DAGENS TIPS/MjölkBlixten

Jag vill bara...

säga förlåt för kvalitén på fotona. Just nu har jag ingen bra kamera att foto med.
Bara min usla Experia och en OTROLIGT dålig kamera som är sämre än Experian :P
Och jag som sa till mig själv att jag aldrig skulle bli en "förlåt-bloggare"... Stör mig på
bloggare som alltid skriver förlåt-för-att-jag-är-en-sån-dålig-blogare-förlåt-för-den-dåliga-
uppdateringen-förlåt-för-att-jag-är-en-bajskorv osv.
Är jag den enda som tänker DET ÄR DIN JÄVLA BLOGG OCH DU FÅR BLOGGA NÄR DU VILL!

Okej. Så. NU ska jag sluta spamma le blogg.

HAJ DÅ!
/VICTORIA


JULBAK

TJAA!

På onsdagar har vi hkk och idag blev det julbak. Jag och Zarah  ( Zarah har också en blogg, men som inte är värd att länkas) bestämde oss att bakade något som jag har glömt namnet på....knäckesak..? Men gott blev det i alla fall! Och det tog snabbt att baka.(Sista bilden är Mimmis och Khakaws kokostoppar med choklad)
Det är väl allt som har hänt i mitt/vårt spännande liv. Förutom att vi har massa prov och läxor innan Jullovet. Eng-prov på fredag som jag borde träna till nu … man ska skriva en uppsats om en känd person (Jag ska skriva om Nelson Mandela) och kunna oregelbundna verb.

’NUFF SKRIVET MED TRÅKIGA SKOLSAKER! DET ÄR JU JUL SNART FÖR I PERKELE!

Jag har ingen aning om vad jag vill ha till julklapp … eller jo, PENGAR. Och kanske ett mysigt strandhus i Karibien, en shopping resa till London, en gris vi namn Gunnar, maassssaaaaa presentkort och sånt. Jag vet, det är en ganska lam önskelista. Inget speciellt direkt. Men det får duga för det här året.

Jag, som GUZEN, har också ett såkallat liv. SÅ VI SES NÅGONGÅNG!

/ HAJ DÅ!

VICTÖRIA


DAGENS TIPSHAHAHAHAHA, underbart..!

/ ViCtOrIa

JULKALENDER!!!

TJABA TJENA HALLÅ BROTHERS!!! Måste nu medela er att vi har två hela följare på bloglovin, haha :D de går ju bara uppåt!!! Men faktist, nu måste jag ju göra nåt här va. Sitter å tittar på Kik butovski eller nåt (hur stavas det????). fet med kul jao. Igår var vi och bowlade. På idrottsdagen. Det var otroligt ansträngande. Absolut. De bara rann svett hela tiden. Men nu ska jag sitta och klaga lite granna här vad för det känns som om det bara är jag som uppdaterar den är skiten. AAAAAAAAAAAGH!!! Men victoria tog massa foton när jag satte strike efter strike efter strike, haha. FET MED SKILLS. Jag fick 167 poäng sammanlagt på 3,5 rundor. Vad duktig.

Och jag fick min belöning, mamma kom hem med en julkalender till mig och en till da sistah. Bättre sent än aldrig, eller hur?? Dessutom så fick jag ju hela 6 bitar gammal plast som ska likna choklad istället för bra en bit!!! :D :D Men aja, måste nog avsluta snart. För jag har ett liv... ironiskt... SLUT.
/Güzen

P.S. VICTORIA DU FÅR LÄGGA UPP BILDER NU FAST JAG PUBLICERAR NU SÅ DU FÅR ÄNDRA SEN :P

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus