Earthlings

Jag är så jävla rädd just nu. Ska titta på dokumentären Earthlings. Vet inte om jag kommer klara mig igen hela. Fan fan fan. Klarar inte av djurmisshandel som jag vet kommer visas. Men måste se det så att jag verkligen fattar.
 
Skriver osammanhängande just nu, ska förklara allt i ett inlägg imorgon. Eller idag kl är 5 i 4, ops..
 
Wish me good luck, cause i know i'll need it.
 
15min senare...
Det här är så jävla fucking hemskt. Hatar människor. Har 1h 8min kvar att titta på btw. Och den värsta delen har inte kommit än tror jag. Ahh

orkar inte med bloggen

hej bloggen är på stand-by tills skolan börjar igen. alla i doriz är upptagna etc. och det är tråkigt att blogga så hejdå! :)

Im Your Venus, Im Your Fire

Heeeeej!
 
Imorgon ska min far leta efter en resa till Rom! Eller vi är inte säkra vart vi ska åka än.. antagligen Italien, Spanien eller London. Typ. Jag vill åka till London men det är sommar och så. Kanske bättre att åka dit på hösten istället? Je ne sais pas, vi får se etc. 
Hm... juste! Har glömt att berätta att Oscar och Jesper är på kollo så de kan inte blogga och Alice är typ på någon spa-resa. :)
 
Men hejdåååå!!

The Old Days

Jag blir helt varm i lill-hjärtat när jag läser inläggen vi skrev under de första månaderna på Doriz. De är så jävla dåliga! *dör av skratt
Inläggen vi skriver (ehh, jag är den enda som bloggar...) nu är långt ifrån bra men lite bättre är de väl? 
Off topic men varför ska man alltid romantisera gamla minnen? När jag tänker tillbaka till 7:an tänker jag på hur bekymmerslöst allt verkade vara och hur kul vi hade. Men det är ju till viss del inte sant, hela året var inte en dans på rosor såklart! Allt var så nytt, jag flyttade precis innan jag började i Åsö, bytte skola etc. Och det var en ruskigt kall vinter, skola hela tiden, läxor, sömnbrist, bråk, tjafs, hundramiljoner franska lärare, idioter i klassen, dålig skolmat, pengabrist, jag kan fortsätta hur länge som helst! Ändå längtar jag tillbaka på nåt vis... 
 
Vi gjorde galna saker väldigt ofta och så, men det har väl att göra med att vi var omognare då och vi hade precis lärt känna varandra och vi sveptes med Oscar och Jespers galenhet. Haha! Vi är immunare nu. 
 
8:an har varit... Händelserikt? Vi känner varandra mycket bättre nu! Just nu är jag dement men 8:an har i helhet varit bra men det har haft sina ups and downs. Och jag har lärt mig mycket, om mig själv och andra. Förra året var jag en naiv(are) flickspoling som inte visste något om världen! *djuuup
På tal om ups and downs så var vintern detta år HEMSK. Jag hatar vintrar. Hatar. Det finns inget mysigt med det alls! (Enligt mitt tyckande men jag respekterar era åsikter) Det är mörkt och kallt varje dag och man får vitaminbrist och är dödstrött. Mysigt. 
 
Jag känner på mig att något speciellt kommer hända detta år. Jesse Williams kanske kommer förstå vilket bra kap jag är? Jag kanske får en gris i födelsedagspresent? Oscar och Jesper kanske växer om mig ( jag kommer seriöst dö om de gör det, dö!)? Who knows.
 
Nu är det bara ett år kvar i grundskolan så nu jävlar ska vi köra hårt! På alla sätt...*blink
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus