Allt möjligt

Tillbaka igen. Igen.

Till mitt försvar: Jag HADE tänkt blogga i onsdags, men jag orkade inte. jag HADE tänkt blogga i torsdags, men jag hade kulturella saker då (jag går på gitarr). Jag HADE också tänkt blogga i fredags, men då var vi lediga och mamma tvingade mig att GÖRA LÄXOR. På en ledig dag. Sedan KUNDE jag inte blogga i lördags, då jag kom hem halv tolv från enm kompis, och natten innan hade jg sovit hos enannan kompis. Jag är extremt social. Sedan hade jag INTE tänkt blogga idag, för jag skulle kolla om Alice och Victoria skulle bli sura om jag inte bloggade på en hel vecka. Men sedan kom jag att tänka på det var taskigt. Och jag vill inte vara taskig. Så nu bloggar jag, ettt långt och fint inlägg.

Ungefär såhär kände jag mig.

För det första tror jag inte att någon har nämnt att vi stekte kyckling på hemkunskapen i onsdags. Det blev feeeet gott. Jao. Wallah. Abo. Jag fattar inte ghettoslang. Eller heter det inte blattiska? Jag vet inte, men fult låter det. abo, tjockt fittigt jao. Vem säger nåt sånt? Seriöst? Nej, nu ska jag inte börja dissa deras språk. jag kommer ha halva rågsved efte mig. Jao. Tillbaka till kycklingen. Den var som sagt god, och vi hade halvklass. Så jag tror att bara jag och MS Victoria stekte saker. Eller gick MS Victoria också hem med läxor i ryggsäcken? Vet inte.

Nästa coola sak vet ni redan lite om. Studiedagen i fredags. MYCKET bra. Tyvärr lyckades jag inte utnyttja den maximalt, då jag tvingades göra en massa läxor och blev väckt klockan åtta. Men bättre än att gå till skolan. Och sen så var jag cool på eftermiddagen, eftersom jag kom in på en femtonårsgränsad bio. Mischån impåsiböl fyra. En sehr gut film. Sehr gut=mycket bra på tyska. Mycket action och stora vapen, samt en svenne som superskurk. Vad mer kan man begära? Förutom fred på jorden. Juste, apropå det där "tre önskningar" inlägget vet jag vad jag skulle välja.

1. Att jag fick oändligt antal önskningar. Redan där är leken förstörd. Och vad skulle jag göra med mina oändligt antal önskningar? Göra så att världen bestod av mycket färre land, typ 30 stycken i hela världen och att allting styrdes fett demokratiskt. Realistikst? Nej, BUT I CAN DREAM. Och varför färre land? Då skulle det bli mycket färre krig, eftersom det inte fanns lika många som man kunde kriga mot. Och sedan skulle man ha en orginisation som hade kontor i hela världen och som typ förhindrade våld. Och sedan skulle man ha SKITSTORA kontor med en massa personas som kan svar på alla brav som man kan skicka till dem. OCH DE LYSSNAR.
 UPDATE: Jaspor man får inte önska att man får fler önskningar!/ victoria


Det var typ det jag hade att skriva om. Juste, jag har ätit semla också. Mums. Och en till sak. Jag ska gå in i lumpen. För jag är skitmanlig. NU är jag klar. på riktigt.

Semlan som jag åt såg faktiskt precis ut såhär.

/Dr. Schnupfen. Ska jag byta namn? Ja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus