Vad skulle DU välja?

Hola!

Vad skulle du önska dig om du hade tre önskingar?

Jag har tänkt på vad jag skulle välja många gånger. Det är en ganska svår fråga. Du får önska dig vad du vill, tre gånger. Men man måste verkligen tänka efter noga. Och tänka på konsekvenserna.
Vad händer om jag önskar det här? Kommer det bli konsekvenser? För vem/vilka? Osv. Om jag fick välja då skulle jag ta två osjälviska och en självisk.

1. Att en kvinnlig forskare 2012 skulle komma på en miljövänlig, förnybar energikälla som är väldig enkel att framkalla som bl.a används istället för bensin och som alla i hela världen har tillgång till och som inte har någon skada på naturen eller alla levande ting som bor i naturen (djur, människor, insekter, etc).
 
Konsekvenser: Kan inte tänka att det finns någon. Alla har tillgång till det så inga konflikter kommer att uppstå. Hoppas jag i alla fall. Människor är själviska idioter.
 
2. Att en människa skulle komma på en genialisk lösning som gör att alla har tillgång till mat. Eller jag vet inte. Det känns för riskabelt. Nu kommer det här låta väldigt fel. Men om alla i hela världen har tillgång till ett överflöd av mat kommer detta hända:
Mycket mat= mindre människor dör= mindre människor dör= överbefolkning= överbefolkning= allt fuckar up sig. 
Hm....min andra önskning är att 70% av allt land i Afrika som inte är bördigt och inte går att odla på, blir odlingsbart.
Konsekvenser: Inga.

3. Jag har ingen aning. Får återkomma med den sista önskiningen. Fast det skulle vara skitcoolt att kunna läsa andra människors tankar...eller att kunna stoppa tiden som på filmen Click med Adam Sandler...  

Min fråga till er är
- Vad skulle du önska dig?
UPDATE: Jaspor man får inte önska att man får fler önskningar!

/Victoria

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus