SOMMARLOV

Hej!
Det var jättelänge sedan jag skrev ett inlägg. Kan lika gärna skriva ett nu när jag är vaken. Min syster ska till Hultsfredfestivalen idag över helgen så hon springde fanatisk runt i lägenheten och väckte mig. Fan vad trött jag är, haha! Jag sov runt tre. Smart! Verkligen. Och jag råkade säga att hon kunde få låna mitt bankkort så att hon kan köpa nödvändigheter, det kanske inte heller var sådär jättesmart nu när Doriz + några vänner ska till Flatenbadet och bada snart (vi har inte bestämt en dag än men troligen blir det av under helgen). Men men.
 
Jag kan verkligen inte fatta att det är sommarlov nu. Snart kommer det säkert ringa en lärare som säger "skola på måndag, vi ses!". Eller nåt. Nej men seriöst, sommaren kom lika plötsligt som alltid. Det känns som att det är vinter hela året och en dag blir det plötsligt VARMT och SOL och jag ba "vafan? Är snön borta?". Eller nu de senaste dagarna har det kanske inte varit jättevarmt med allt regn och så.. ..men det gör inget för regnet gjorde vår skolavslutning skitrolig! Det var en sån dag man kommer komma ihåg när man är 80 bast och berättar rövarhistorier för barnbarnen Lisa och Kalle. Inlägget kommer bli alldeles för långt om jag skriver om hela dagen. Men den sammanfattar; dyngsura skor, regndansande, skratt, blöta spetsklänningar, tidningar över blött hår, djupa regnpölar, och ett konstant trummande mot marken.
 
Och så åt vi glass på StikkiNikki. Som den glassfanatiken jag är tog jag tre 'scoops' av belgian chocolate, blåbär & cream and cookies. Mycket gott! Dock var cream and cookies:en en smula tråkig. Det kostade 50spänn by the wayyyyyy.
Ps. Vem ändrade headern och skrivstilen på rubriken? Och vilken ungjävel raderade alla kommentarer?!
Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus