Ingen rubrik

Jag har börjat få namnbrist på fyndiga rubriker. Är det förresten någon som vet vad en fifun är? Jag frågade det för rätt så länge sedan, men ingen svarade... tror jag.

Detta leder oss inte alls in till mitt andra samtalsämne, som är extremt seriöst. Överjävligt seriöst. Så seriöst att små hjärnor inte enss kan ta upp den seriösa faktan som jag nu seriöst ska förklara på ett seriöst sätt genom seriösa metoder. Seriöst, det är väldigt seriöst. JAG ORKAR INTE BLOGGA. Jag inne way over my head, som man säger. Eller, jag skulle nog kunna orka. En eller två eller max tre gånger i veckan. Men men men men det räcker inte, eller hur? Så, hur ska man göra då? Hur ska man orka blogga? ALICE, JAG AVUNDAR DIG. Och ja, jag slog ihop orden avgudar och avundas. ´Cause I´m pro in that way.

I vilket fall som helst, så har jag nu (tänk att den där radmatningen motsvarar ungefär 20 minuters tänkande) kommit på en grej. Jag ska börja fotoblogga. Typ. Eller jag vet inte. Men typ ta med en skitdålig kamera och lägga upp jättedåliga bilder så att ni får skratta, samt varva det med långa texter som ingen orkar läsa. Tjoho.

Just nu hålller jag faktiskt på ett att försöka mata in ett par jävla bilder, men det funkar inte. Såklart. Jag ska testa lite mer. Har jag förresten nämt att all elektronik är skapad för att jävlas med just mig? Nu vet ni.

TESTING TESTING TESTING TESTING TESTING TESTING TESTING TESTING TESTING TESTING TESTING TESTING

Fan, det funkar inte. I brist på annat har jag letat upp ett par bilder från arkivet. Håll er sysselsatta. Och notera gärna att dessa inte är bilder från google.


Den här är från 2010, då det snöade som in i... norden. Edvin (min lillebror) i bild. Hans Tvillingbror Thomas syns inte.


När vi var hos kusinerna på landet, lite utanför Göteborg. Thomas i orange, Edwin tjurar, jag längst fram, Hanna till vänster om mig, Oscar ovanför henne och till sist Clara, som var den enda som såg glad ut på foto. Och pappa.Från 2010 tror jag, då Oscar träffade Leonardo Dicaprio. I vax. I London.Och där träffade även jag en cool snubbe. Morgan Freeman, närmare bestämt.
Om jag kunde skulle jag photoshopa bort blänket, men jag kan inte.


Den här är också från London 2010, men med lite annorlunda motiv. Det ni ser framför er är den godaste saften någonsin. Ketchup punkt.Det var nog allt för den här gången. Jag ska FÖRSÖKA fixa till så att jag kan lägga upp egna bilder, men det blir nog nästa vecka. Tills dess får ni vänta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus