En gång till!

Kolla! Två gånger på TVÅ DAGAR! Nästan rekord. Men faktiskt victoria, jag förstår inte hur du orkar. Sedan jag skrev har du postat typ fyra inlägg. VARFÖR? Ooooooh... Det fick mig att tänka på en youtubevideo med grotesco... MEN jag kan inte länka, så bläh. Googla den istället, grotesco+den stora konspirationsteorin. Skitbra.

RÖV RÖV RÖV RÖV. Vi har feeeeet mycket läxor. I tyska typ 23 ord plus översätta två texter. BAJS. Nej, inte ett till läxorinlägg.

Juste, ni kanske har märkt. Jag ska byta namn. Men till vad? Jag tänker inte låta er bestämma. Vilka er förresten? Vi har typ fyra unika om dagen, och det är vi själva. Och nej, ingen kommer vinna nåt på tävlingen vad jag förstår. INGEN HAR JU ANMÄLT SIG. Gah. Att starta den här bloggen har fyllt mitt liv med stress. Tjejerna klarar det mycket bättre. Det har säkert nåt med generna att göra. Precis som att tjejer inte heller rapar eller har fotsvett.
Tillbaka till namnet. Från och med nu heter jag Pitit Pitit Potty. Ja, det är valmofrö på haitiska. Seriöst, va fan? Pitit Pitit Potty? Ärligt talat. My name is Potty. Pitit Pitit Potty. Mehehehehe... Godnatt allihopa.

/Pitit Pitit Potty.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus