He is back...

Jag vet, ni har saknat mig jättemycket. men jag har faktiskt varit väldigt upptagen på sistone, och har inte haft möjlighet till att blogga. Så, förlåt. Will never happen again, promise.

Och vad, kan man tänka sig, har hänt vår käre dokktor på dessa dagar? Inte jättemycket, om jag ska vara ärlig. Som ni säkert redan vet har vi haft SJUKT mycket läxor, men eftersom jag är väldigt cool så har jag kunnat allt jättebra.

Lite mer viktiga saker då? Jag kan då berätta att jag precis varit på en jättecool konsert. KONSERT. Eller konsär. Beroende på om man är bra på svenska (ett B, som jag) eller suger (ett C, som Alice). Men nog om det, nu till själva händelsen. En kompis till mig skulle spela upp med sitt band, Devided Bliss, på Älvsjös ungdomshus, och som den trogna vännen jag är, gick jag dit. Det var feeeet mycket folk där, typ 70 pers. Ungdomshuset hade också smakis för fem spänn, vilket köptes frikostigt av moi.

Det var typ det. Juste, en sak till. Jag hade öronproppar, eller Ohrstöpsel som det heter på tyska, och de var jättefula och dåliga och kom från apoteket.

/Dr. Schnupfen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus