Jävlar, det här gick bra

IGÅR HÄNDE NÅGONTING MAGISKT. NÅGONTING UNIKT. Nej, jag menar inte att jag blev level 29 i skyrim, utan något bättre. Vi hade frikkin 50 unika snubbar på vår blogg igår! 50! Jag har typ hyperenergi nu...
HELL YEA!

Och juste, ifall ni blir lite misstänksamma när ni ser tiden det här skrevs så kan jag meddela er att jag INTE skolkar. För sånt är INTE coolt. Nej, idag hade vi helt enkelt halvdag, och jag är hemma och chillar lite. 

Men seriöst nu. Jag vet att alla andra gnäller jättemycket på mig att jag skriver för lite och bla bla bla, MEN FÖR I HELVETE, NI SKRIVER JU INGET ROLIGT! Wow, du åt choklad. Och kolla, din morfar har en wikipediasida. Nämen oj, du gillar visst inte snö. OCH JAG BRYR MIG FAN INTE OM VAD DU ÅT FÖR FRUKOST! EWller så kanske jag bara missförstått det hela med bloggning grovt. Det kanske är MENINGEN att man bara ska skriva meningslösa saker? detta måste tas reda på.

I alla fall, nog med gnällandet. Nu kommer lite dagligt uppdaterad information från skolan (som ni redan vet hade vi halvdag, så det hände inte så mycket.):

Vi började med  att inte ha B-språk, vilket alltid är positivt. Istället hade vi någonting som kallas teknikåttan. Någon som vet vad det är? För er som inte vet, är det en tävling alla åttondeklassar kan gå med i, och man kan vinna pengar till klasskassan.Tror jag i alla fall. Så det hela går ut på att man ska fylla i ett formulär med frågor, var och en för sig, och sedan skickar klassföreståndaren in alla formulär nånstans, där de sedan rättas. Sedan går de klasser med bäst snitt vidare.

Sedan hade vi No, och jag lovar att jag inte kommer skriva så mycket om den. Det var en ganska tråkig lektion, vi lyssnade på en genomgång, såg på en film och gjorde uppgifter i ett häfte.
Rasten, däremot (som vi hade i mitten av No-lektionen efterson den var 140 minuter lång) var en helt annan sak. Vi fick låna en jättecool gammal leksak av vår coola No-fröken som vi kallade slinky. Det är en sån där metallfjäder som kan gå ner för trappor. Låter jättetråkigt, men den lyckades uppehålla oss i en kvart. Och rolig var den.

Den har en wikipediasida också: http://en.wikipedia.org/wiki/Slinky (jag kan fortfarande inte länka)

Aja, det blev all för den här gången. Ett ganska bra inlägg om jag får säga det själv.

/Dr. Schnupfen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus