Trainspotting

Titeln har absolut ingenting med innehållet att göra, bara så ni vet.

Men jag tog titeln mest eftersom det är en kul hobby, som jag själv ändå aldrig skulle vilja testa eftersom jag är lat och inte vill slösa min dyrbara tid på sånt.

I alla fall, jag ska be om ursäkt lite för förra inlägget. Det var helt meningslöst, jag vet. Eller är det bra? Jag kommer ärligt talat inte ihåg. Men hallå, det var ju i alla fall ett morgoninlägg! Och det måste ju vara värt något. Fast jag måste ju skriva om NÅNTING som har hänt på sistone, eftersom det har hänt väldigt mycket.

Den första jättecoola helt fantastiska supersaken hände faktiskt i torsdags, men efterson vi är så duktiga på att uppdatera har den informationen inte förmedlats ännu.
I ALLA FALL, DET BLEV PANNKAKOR DEN LUNCHEN (och ja, jag behövde göra så att alla bokstäver blev stora, s.k. ”att capsa”). Men det blev inte bara pannkakor. Det blev, tack vara vänliga donationer från diverse sponsorer, även grädde, sylt och nutella till. Som ni säkert förstår har jag svårt att beskriva kjänslan man fick när man satt och åt den dagen.

Nog om frosserier, nu över till en annan dödssynd. Nämligen högmod, då hela den manliga sektionen av Doriz gått med på att sälja våra kroppar (indirekt och jävligt bildligt talat). Vi ska vara med på någon slags modevisning på skolan, där sjuor visar upp sina fula väskor och coola åttor som jag visar upp kavajer som de sytt i syslöjden. Detta visas upp för blivande sjuor, i ett fåfängt försök att få dem att börja här då de ser vad man kan uträtta i syslöjden. Juste, sen ska typ arton turkar visa upp slevar som de inte ens gjort själva, så de slipper lektion och får en biobiljett.

Det blir nog allt för mig, då det inte har hänt SÅ mycket på senaste tiden. Bara det vanliga. Och med ”vanliga” menar jag att låtsas halta och påstå att det är en religon, skrika sälljud, anklaga varandra för mord och äktenskapsbrott samt misstänka att en turistbyrå kommit från framtiden för att erövra vår teknologi. Just casual.

/Dr. Schnupfen


Kommentarer
Postat av: Jesper

Men BAJS. Varför hamnade inlägget så långt ner? Skrev det typ i förrgår.

2012-02-04 @ 16:11:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus