Dåliga tunnelbanelinjer och Snickers

Dåliga tunnelbanelinjer och Snickers beskriver ganska bra hur dagen har varit hittills. När jag mötte de andra i Doriz gick vi till Ica Ringen och köpte Snickers ( -Alice), sedan vandrade vi runt i staden, tittade på tv och gick till Mcdonalds. Om nom.
När jag åkte hem var man tvungen att gå av i Gullmars, jag väntade i 15 min (!) på tågjävelN! Och sen när min syster kommer hem måste jag åka jääättelångt för att jag glömde mina nycklar hos ma amigo igår och min sadist mamma tvingar mig att hämta nycklarna IDAG även fast jag ska åka till ma amigo imorgon. 
 
Hejdå måste åka nu hon kom precis hem.
 
...5min senare
 
Jaha, tydligen så ska vi till Barkarby så jag kommer inte hinna hämta nycklarna och min mamma kommer bli jättesur och Barkarby ligger jättelångt bort och jag har slösat jättemycket pengar på enkelbiljetter och jag måste åka dit med en person jag stark ogillar (censur)...funderar förresten på att skapa en ny egen blogg som ska ha ett hemligt lösenord så ingen jävel kan se vad jag skriver. Som en teknisk dagbok ungefär. Måste komma på ett bra namn! Fiskochbajs.blogg.se låter bra. 
 
Tjarrå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus