NU KÖR VI!!

Läste precis hanapee's blogg.  Jag vill också bli känd?? Märkte däremot när jag läste egenom 5 månader av arkiv att hon inte hade många läsare alls i början. Så vi kankse har en chans? Vet dock inte vad jag ska skriva. Vad vill ni höra? Och Felle, vår enda läsare haha, vill du snälla säga åt dina vänner att läsa vår blogg? Kommer bjuda dig på middag i Grand Hotel när vi blir kända. För det kommer hända, det är endast en tidsfråga.

Annars då? Min kära mormor fyller år. 80 år, värt en applåd!! Men jadu. Vill också bli åttiåring. Och äta marriannegodis och prata om gamla slussen och när man invigde (inveg??) katarinahissen. uuuaaarrrssshhhh. Slår lock i öronen hela tiden, min förkyldning kämpar vidare till slutet. Snörvel. Är så otroligt snorig i min högra näsborre. Koncentrerat snor där. Förlåt. Måste snyta mig.

Gjort gjort och gjort. Fantastiskt väder idag. ALLVARLIGT??? hela datorn krascha och jag hade skrivit jättemycket. NOOOOOO. Orkar inte. Är förkyld förresten, my kind of luck. Säger man så? Borde väl jag veta med mitt amerikanska ursprung. Koncenterat snor i min näsa. VAD ÄR DET SOM HANAPEE GÖR MEN INTE JAG??  Bildinlägg. Hon har alltid en bild isina inlägg.  


Hej.

...Borde avsluta nu.


Kommentarer
Postat av: A N G E L I J N A

http://www.youtube.com/watch?v=EfAY9GQiirI&feature=g-upl&context=G2b566c4AUAAAAAAAAAA LYSSNA/ GILLA!!!/ KOMMENTERA, SNÄLLA HJÄLP MIG FÖLJA MIN DRÖM,PUSS!

2012-03-22 @ 21:09:13
URL: http://angelijnas.blogg.se/
Postat av: Doriz-Alice

Visst, förstår dock inte vad det är som är din dröm... Det var en låt och en bild som står still... Men om du kommer tillbaka och säger lite mer nogrannt då jag är dålig på att förstå saker så kan jag "hjälpa dig att följa din dröm" Puss på dig själv!

2012-03-23 @ 07:25:49
URL: http://doriz.blogg.se/
Postat av: Felle :D

Haha, jag kan göra ett försök ;) Allt för att få bloggen att stanna kvar ^^

2012-03-26 @ 16:42:05
URL: http://tezty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus